|
| Na,na,na,na,na tra la la la la | |
| Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 34 Zawód : Poszukiwany Przy sobie : scyzoryk wielofunkcyjny, leki przeciwbólowe, niezarejestrowana broń palna, zapalniczka,zdobiony sztylet, fałszywy dowód tożsamości, telefon komórkowy Obrażenia : anemia
| Temat: Na,na,na,na,na tra la la la la Pon Mar 24, 2014 9:23 pm | |
| Żeby formalności stało się za dość, postanowiłam też się z wami przywitać. Tak więc: HEJNie jestem zbyt dobra w mówieniu/pisaniu o sobie, ale postaram się choć i tak wyjdzie na to, że wszystko napisze za mnie mała, wredna, wewnętrzna fangirl, która we mnie siedzi grrrTak formalnie, to jestem Iga. Część z was pewnie mnie kojarzy z czasów, kiedy grałam Laną. Ale wiosna idzie, trzeba uporządkować mieszkanie i życie, a więc zaczęłam od powrotu na stare śmieci <3 Bo jak to mówią, wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej. Dobra, a teraz przejdźmy do tych mniej formalnych rzeczy, bo aż mnie dłonie świerzbią, żeby o nich napisać. Zacznę od tego że: Sherlock, Sherlock, Sherlock i Sherlock forever! ogarnij się, ogarnij się *oddycha głęboko* A tak poważnie, to jestem mega wielką fanką SH, a tym samym i Benedicta Cumberbatcha. Aktualnie jaram się tym, że będzie czwarty sezon i w ogóle to ciągle jaram się tym samym. Więc jakby ktoś, tak jak ja, nie miał z kim się wyżyć pod tym względem to zapraszam *high five* Dalej, lecąc już serialami: Mentalista <3 Kolejna serialowa miłość, no co tu dużo mówić. Oglądam Supernatural, jestem w połowie 7 sezonu ale szkoła niszczy mi życie i nie pozwala oddawać się największym miłościom. Obejrzałam dwa odcinki Hannibala i będę kontynuować, jak tylko dokończę Supernatural. Na koncie mam jeszcze połowę pierwszego sezonu Sleepy Hollow i oczywiście zamierzam iść dalej. Oglądałam Glee, ale po 4 sezonie zrobiło się nudno i ogólnie oglądam jak mi się nudzi, czyli w sumie nie za często <3 Seriale to nie tylko seriale, seriale to styl życia, chociaż niszczą mi życie. Jestem uzależniona od tumblra i to tak na poważnie... Nie umiem sobie wyobrazić bez niego życia. I nie mogę sobie wyobrazić co robią ludzie, którzy nie wiedzą, co to jest... Jeśli chodzi o inne fajne sprawy... Uwielbiam Johnnego Depp'a, z muzyki Kings of Leon, Coldplay, Pink Floyd, Mumford and Sons, 30 Seconds to Mars, Imagine Dragons... I ogólnie takie klimaty. Uwielbiam czytać książki, jestem po uszy zakochana w książkach Johna Greena, płaczę za każdym razem oglądając trailer TFiOS, mam obsesję na punkcie swojego wyglądu, ciężko jest mi się porozumieć z ludźmi twarzą w twarz i ogólnie nie lubię przebywać w towarzystwie ludzi czy można to nazwać byciem aspołeczną? Czasem jestem zbyt szczera. Moim ulubionym krajem jest Anglia, chyba nie trzeba mówić dlaczego, choć ogólnie cała Wielka Brytania wymiata... Aktualnie jaram się niszczeniem mojego Wreck This Journal i olewam szkołę, bo wróciłam na Panem <3 Co by tu jeszcze... Oczywiście jestem wielką fanką Igrzysk, ale to chyba nie jest wielkie zaskoczenie... No. Jakbyście chcieli wiedzieć o mnie więcej, więcej i jeszcze więcej to zapraszam i przepraszam wat? |
| | | Wiek : 18 Zawód : sprzedaję w Sunflower Przy sobie : kapsułka z wyciągiem z łykołaków, leki przeciwbólowe, telefon komórkowy, dowód tożsamości Znaki szczególne : zaawansowane sieroctwo Obrażenia : częste bóle brzucha
| Temat: Re: Na,na,na,na,na tra la la la la Pon Mar 24, 2014 9:43 pm | |
| Iga. Świetnie, że wróciłaś, witamy z powrotem na panem. <3 - Hugh Randall napisał:
- Zacznę od tego że: Sherlock, Sherlock, Sherlock i Sherlock forever! ogarnij się, ogarnij się *oddycha głęboko* A tak poważnie, to jestem mega wielką fanką SH, a tym samym i Benedicta Cumberbatcha. Aktualnie jaram się tym, że będzie czwarty sezon i w ogóle to ciągle jaram się tym samym. Więc jakby ktoś, tak jak ja, nie miał z kim się wyżyć pod tym względem to zapraszam *high five*
Hahaha, jakbym chwilami słyszała siebie. Będziemy razem skreślały kratki w kalendarzu, czekając na czwarty sezon. A poza tym... film, do którego lubisz wracać? Ulubiony nadzień czekolady? C: Iii nie uciekaj nam już. <3 |
| | | Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
| Temat: Re: Na,na,na,na,na tra la la la la Pon Mar 24, 2014 9:49 pm | |
| - Iga napisał:
- Seriale to nie tylko seriale, seriale to styl życia, chociaż niszczą mi życie.
Podpisuję się pod tym, rękami i nogami I dołączam do koła adoracji Sherlocka, Johnlocka i połowy zespołów, które wymieniłaś i Deppa i w ogóle aww, cukrzyca <3 - Iga napisał:
- ciężko jest mi się porozumieć z ludźmi twarzą w twarz i ogólnie nie lubię przebywać w towarzystwie ludzi
Też tak mam <5> I standardowa seria pytań! Jesz mięso? W dzieciństwie wolałaś Barbie, czy samochodziki? xD Witaj w domu! |
| | | Wiek : 34 Zawód : Poszukiwany Przy sobie : scyzoryk wielofunkcyjny, leki przeciwbólowe, niezarejestrowana broń palna, zapalniczka,zdobiony sztylet, fałszywy dowód tożsamości, telefon komórkowy Obrażenia : anemia
| Temat: Re: Na,na,na,na,na tra la la la la Pon Mar 24, 2014 10:11 pm | |
| Film do którego lubię wracać... A 'Miasteczko Halloween' się liczy? :D ew. LOL, może to dziwne, ale mam z tym filmem dobre wspomnienia. I Angus, Stringi i Przytulanki. Boże, co ja oglądam... Co do czekolady to... Ta taka mega milka z jogurtem, karmelemi orzechem *.* Albo po prostu karmel I tak, jem mięso, choć nie jestem fanką wieprzowiny czy wołowiny... Najbardziej kurczak. I bawiłam się barbie, choć miałam sporo małych samochodzików. Byłam dziwnym dzieckiem xD I ojeeeej *.* Jednak nie jestem aż taka dziwna <3 <3 |
| | | Wiek : 18 Zawód : sprzedaję w Sunflower Przy sobie : kapsułka z wyciągiem z łykołaków, leki przeciwbólowe, telefon komórkowy, dowód tożsamości Znaki szczególne : zaawansowane sieroctwo Obrażenia : częste bóle brzucha
| | | | Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
| Temat: Re: Na,na,na,na,na tra la la la la Pon Mar 24, 2014 10:25 pm | |
| <333333 |
| | | Wiek : 34 Zawód : Poszukiwany Przy sobie : scyzoryk wielofunkcyjny, leki przeciwbólowe, niezarejestrowana broń palna, zapalniczka,zdobiony sztylet, fałszywy dowód tożsamości, telefon komórkowy Obrażenia : anemia
| Temat: Re: Na,na,na,na,na tra la la la la Pon Mar 24, 2014 10:37 pm | |
| Aaaaa kusisz mnie :c A ja tu się staram słodyczy nie jeść xD omnomnom *.* <3 |
| | | Wiek : 21 Przy sobie : czarna, skórzana torba, a w niej: fałszywy dowód tożsamości, mapa podziemnych tuneli, wytrych, medalik z kapsułką cyjanku, nóż ceramiczny, zapalniczka, paczka papierosów, leki przeciwbólowe, latarka z wytrzymałą baterią Obrażenia : złamane serce
| Temat: Re: Na,na,na,na,na tra la la la la Pon Mar 24, 2014 10:48 pm | |
| Aaaaaa Sherlock! Będziemy jarać się nowym sezonem razem, i w ogóle kochamy tę samą muzykę, nawet nie wiedziałam (Coldplay <3 Kings of Leon <3 Imagine Dragons <3 MUMFORD AND SONS <3). Nad TFIOS też możemy popłakać razem, bo w książce się zakochałam i w ogóle, w ogóle, nie mogę się przestać jarać tym, że jesteś z powrotem. ^moja bardzo poważna wypowiedź, tia |
| Temat: Re: Na,na,na,na,na tra la la la la Pon Mar 24, 2014 10:55 pm | |
| Aaaaa <3 Ja też nie wiedziałam! <3 Aaaaaaaa <----- czy ta minka serio nazywa się i ship it?! <3 <-- a ta fangirl!! <3 Aaaaa jaram się że jaramy się tym samym *.* <3 sprawiacie, że za dużo serduszkuję, chyba za bardzo cieszę się, że wróciłam <3 |
| | | Wiek : 21 Przy sobie : czarna, skórzana torba, a w niej: fałszywy dowód tożsamości, mapa podziemnych tuneli, wytrych, medalik z kapsułką cyjanku, nóż ceramiczny, zapalniczka, paczka papierosów, leki przeciwbólowe, latarka z wytrzymałą baterią Obrażenia : złamane serce
| Temat: Re: Na,na,na,na,na tra la la la la Pon Mar 24, 2014 10:58 pm | |
| Nie można się cieszyć ZA bardzo. |
| Temat: Re: Na,na,na,na,na tra la la la la Pon Mar 24, 2014 10:59 pm | |
| Hm... jak wygląda ja się cieszę! Bo mojej radości nie da się teraz określić żadną skalą! <3 |
| | | Wiek : 26 lat Zawód : #Mathias Przy sobie : kapsułka cyjanku wszyta w kołnierz, rewolwer, miljon ton heroiny i jakieś podróżne ciuszki Znaki szczególne : #Mathias Obrażenia : #Mathias
| Temat: Re: Na,na,na,na,na tra la la la la Pon Mar 24, 2014 11:05 pm | |
| SERCA PRZED OCZAMI MAM, MILION SERC, PEWNIE PISZECIE O MIŁOŚCI, TEŻ WAS KOCHAM, KOCHAM BARDZO, AWW AWW. NO WIĘC. WRACAJĄC DO SPRAWY NADRZĘDNEJ... ...IGA, CWELUSIU, JESTEŚ! Po pierwsze chcę ci powiedzieć, że jesteś cwelem, totalnym cwelem, wielkim i okropnym cwelem. Ale i tak Cię kocham. Po drugie chcę ci powiedzieć, że ja też jestem cwelem, bo jak tu jeszcze byłaś, to nie oblałam cię miłosnym miodkiem, może być wtedy została. Więc ja nie oglądam dużo seriali, tylko wtedy, gdy jakieś wpadną mi w oko, hm, więc przykro mi bardzo, ale pocieszę cię sweety - SUPERNATURAL, TAK, JEZ, DEAN I CASTIEL, WOW WOW, TACY GORĄCY. I Depp, kochamkochamkocham, choć ostatnio chyba sobie ze mnie drwi, bo z jakimiś blondynkami się puszcza, a ja czekam z gorącą zupką na niego, niedorzeczność. No i oczywiście 30 Seconds to Mars! < 3 Słyszałaś o koncercie? NA PEWNO? Idziesz? CHODŹ. |
| Temat: Re: Na,na,na,na,na tra la la la la Pon Mar 24, 2014 11:15 pm | |
| Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Bądźmy cwelami razem <3 I nie obwiniaj się ;c to raczej przez brak czasu, no ale nie gadajmy o przykrych rzeczach! Kocham was wszystkich, choć podobno nienawidzę ludzi <3 cssss, to się wytnie <3Pierwsze primo - DEAN I CASTIEL, DASTIEL foreva! <3 Umieram, rozpływam się, leżę i nie wstaję i co tam jeszcze można robić z miłości i w ogóle! <3 Po drugie... ej, ja też na niego czekam ;c Czekam i chyba się nie doczekam, ale pomarzyć zawsze można... Po trzecie SŁYSZAŁAM KURDE O KONCERCIE I CHOLERNIE CHCĘ IŚĆ ALE NIE PÓJDĘ BO BEZNADZIEJNY DOJAZD AMEN. I BĘDĘ PŁAKAĆ, BO W ZESZŁYM ROKU (?) BYLI I MNIE TEŻ TAM NIE BYŁO ;( + Jaram się Oscarem Jareda, mimo że nie oglądałam filmu (jeszcze). W ogóle jaram się Jaredem, co tu dużo mówić <3 |
| | | Wiek : 26 lat Zawód : poszukiwana Przy sobie : scyzoryk, telefon komórkowy, fałszywy dowód tożsamości Znaki szczególne : niewielki wzrost, ciepły uśmiech
| Temat: Re: Na,na,na,na,na tra la la la la Pon Mar 24, 2014 11:22 pm | |
| Igaaa! <33 Tak z innej beczki: masz Ty jakieś życie czy w szkole też całymi dniami będziesz teraz na panem siedziała? <3 A pytanie... Co jest gorsze: brak tumblra czy koniec ulubionego serialu? <33 |
| Temat: Re: Na,na,na,na,na tra la la la la Pon Mar 24, 2014 11:37 pm | |
| Aaaawwww <3 Grabisz sobie oj grabisz... Pyt 1: tak, wchodziłam dzisiaj w szkole na forum. I tak, zamierzam, ale z mojego telefonu nie da się pisać na cb. Pyt 2: Nie da się wybrać. Obie rzeczy są moim życiem, stracę je-stracę życie. A przynajmniej jego ważną część <3 |
| | | Wiek : 34 lata Zawód : bezrobotny Przy sobie : laptop, paczka papierosów i leki przeciwbólowe (6 tabletek) Znaki szczególne : charakterystyczny kolor oczu
| Temat: Re: Na,na,na,na,na tra la la la la Sro Sty 07, 2015 8:51 pm | |
| - Cytat :
- Zacznę od tego że: Sherlock, Sherlock, Sherlock i Sherlock forever! ogarnij się, ogarnij się *oddycha głęboko* A tak poważnie, to jestem mega wielką fanką SH, a tym samym i Benedicta Cumberbatcha. Aktualnie jaram się tym, że będzie czwarty sezon i w ogóle to ciągle jaram się tym samym.
Temat napisany w marcu ... Dobra walić, to bo musiałam jak to zobaczyłam. JA TEEEEŻ A najgorsze jest to że moja znajoma, która akurat też jest fanką nie jara się tym aż tak bardzo jak bym chciała i nie mam z kim gadać XDD Normalnie wmawiam sobie że już tylko rok do sezonu 4, eh ;__; |
| | |
| Temat: Re: Na,na,na,na,na tra la la la la | |
| |
| | | | Na,na,na,na,na tra la la la la | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|