|
| Autor | Wiadomość |
---|
| Temat: Wesołych Świąt! Wto Gru 24, 2013 5:51 pm | |
| |
| | | Wiek : 22 Zawód : Sprzedawczyni, samozwańczy lekarz, zastępca szefa Kolczatki Przy sobie : Dokumenty, paczka papierosów, zapalniczka, broń, telefon komórkowy Znaki szczególne : ukryte pod bransoletkami blizny na nadgarstkach
| Temat: Re: Wesołych Świąt! Wto Gru 24, 2013 7:34 pm | |
| Dziękujemy! Dorzuciłabym swoje z fp, ale tak marna jakość, że przepadną wśród tych ładnych, jeszcze zrobię! ;3 |
| | | Wiek : 30 Zawód : Pracownik w "Almie" Przy sobie : dokumenty, obrączka na łańcuszku, scyzoryk
| Temat: Re: Wesołych Świąt! Wto Gru 24, 2013 7:42 pm | |
| |
| | | Wiek : 18 Zawód : sprzedaję w Sunflower Przy sobie : kapsułka z wyciągiem z łykołaków, leki przeciwbólowe, telefon komórkowy, dowód tożsamości Znaki szczególne : zaawansowane sieroctwo Obrażenia : częste bóle brzucha
| Temat: Re: Wesołych Świąt! Wto Gru 24, 2013 7:46 pm | |
| |
| | | Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| Temat: Re: Wesołych Świąt! Wto Gru 24, 2013 9:43 pm | |
| Awww, banan na japiszonie i kocham tę wiadomość <3333 |
| | | Wiek : 19 Zawód : Prywatny ochroniarz Przy sobie : Komórka, nóż ceramiczny, dowód tożsamości, klucze do mieszkania Obrażenia : Implant w prawej nodze, częściowa amnezja - obrażenie trwałe.
| Temat: Re: Wesołych Świąt! Sro Gru 25, 2013 1:27 am | |
| Kochani, Wesołych Świąt <333 Przepraszam Was za takie ubogie życzenia i w ogóle kiepskie zdjęcie, ale mam antytalent do robienia zdjęć :(
Ale za to napiszę tu: Zdrowych, pogodnych, szczęśliwych Świąt. Mnóstwa weny i czasu na grę. Jak najmniej powodów do smutku i jak najwięcej do uśmiechu. Oby kolejne części IŚ w filmowej wersji były jeszcze lepsze niż WPO, żeby na DVD wyszła jakaś wypasiona wersja, a na premierę Kosogłosa, żeby przyjechali aktorzy i, żebyśmy wszyscy dostali VIPowskie wejściówki za kulisy jako najwięksi fani w kraju. Oby się spełniły Wasze najdziksze nawet marzenia a papcio Snow, żeby w końcu raczył spaść z nieba. Kocham Was miśki kochane! |
| | | Wiek : 22 Zawód : Sprzedawczyni, samozwańczy lekarz, zastępca szefa Kolczatki Przy sobie : Dokumenty, paczka papierosów, zapalniczka, broń, telefon komórkowy Znaki szczególne : ukryte pod bransoletkami blizny na nadgarstkach
| | | | Wiek : 21 Przy sobie : czarna, skórzana torba, a w niej: fałszywy dowód tożsamości, mapa podziemnych tuneli, wytrych, medalik z kapsułką cyjanku, nóż ceramiczny, zapalniczka, paczka papierosów, leki przeciwbólowe, latarka z wytrzymałą baterią Obrażenia : złamane serce
| Temat: Re: Wesołych Świąt! Sro Gru 25, 2013 1:52 pm | |
| |
| Temat: Re: Wesołych Świąt! Sro Gru 25, 2013 1:54 pm | |
| Znalazłam się przy adminach, taki fejm. <3 |
| | | Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| Temat: Re: Wesołych Świąt! Sro Gru 25, 2013 2:12 pm | |
| Aww, Ala, to jest takie piękne i kochane! <3333 |
| | | Wiek : 18 Zawód : Doradca ds. technologii Obrażenia : Brak
| Temat: Re: Wesołych Świąt! Sro Gru 25, 2013 4:44 pm | |
| Trochę mi głupio to tu wklejać, patrząc na te wszystkie ładne kartki, ale chcę dorzucić swoją cegiełkę. Od razu przepraszam za jakość (i ubogość przede wszystkim) tych życzeń, ale: a) mój talent plastyczny zatrzymał się w ewolucji 100 lat za Afryką, ręczne pisanie w 90% też b) wszystko było robione na szybko, bo miałam nadzieję, że wyrobię się ze wstawieniem tego jeszcze w Wigilię, ale trochę nie wyszło c) od wczorajszego wieczora zmagam się z kamerką i uznałam, że dłuższa walka z nią jest bezsensowna, więc zdjęcia wyszły jak wyszły Anyway, przejdę do rzeczy. Nigdy nie byłam dobra w składaniu życzeń, moja inwencja twórcza zazwyczaj ogranicza się do jakże bogatego w emocje "nawzajem", ale zarówno Wasze życzenia, jak i pewna wczorajsza wiadomość Loph na krzykpudle mnie zainspirowały do chociażby szczątkowej aktywności. Mimo że nie mogę powiedzieć, żebym była jakoś szczególnie wierząca (o ile w ogóle), to dzięki Ali sobie uświadomiłam, że święta to w sumie najlepszy czas na pojednanie, a chociaż wróciłam tu jakiś miesiąc temu, to wciąż tego nie zrobiłam. I może te kartki nie wyrażą tego co naprawdę chciałabym Wam wszystkim powiedzieć, zwłaszcza że to tylko suchy tekst, ale przekazanie wszystkiego co myślę słowami by mnie chyba zabiło wewnętrznie i zostałaby jedna wielka kluska xD A wtedy jak to się wyraziła Asia, byłby koniec świata xD Więc... na chwilę obecną pozostaje mi się ograniczyć do tego: Tak bardzo kompromitacja Nie pytajcie, co ćpałam. To wszystko przez święta xD |
| Temat: Re: Wesołych Świąt! Sro Gru 25, 2013 9:49 pm | |
| Spamię tu jak nie wiem, nie wiem, też co się wtedy stało, bo nikt nie chciał mi powiedzieć, więc mogę tylko uczciwie podziękować za życzenia. I święta to rzeczywiście niezły czas na wyprostowanie pewnych kwestii. <3 |
| | | Wiek : 21 Przy sobie : czarna, skórzana torba, a w niej: fałszywy dowód tożsamości, mapa podziemnych tuneli, wytrych, medalik z kapsułką cyjanku, nóż ceramiczny, zapalniczka, paczka papierosów, leki przeciwbólowe, latarka z wytrzymałą baterią Obrażenia : złamane serce
| Temat: Re: Wesołych Świąt! Sro Gru 25, 2013 10:05 pm | |
| Anetka, Ty cholero. |
| | |
| Temat: Re: Wesołych Świąt! | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |