Być może tylko ja tak mam, ale czasem jak czytam jakieś gry to automatycznie dopasowuje do nich piosenki, do samych postaci też. A jeszcze niektórzy tak fajnie dobierają sobie cytaty do podpisów i w ogóle. Więc może i gra się przyjmie, zobaczymy. Możecie wrzucać linki, cytować fragmenty albo podawać same tytuły, ale ta ostatnia opcja to już dla leniwych ;D
Autor
Wiadomość
Vincent Shaw
Wiek : 36 Zawód : Doradca do spraw uchodźców i rebelii Przy sobie : zezwolenie na posiadanie broni, stała przepustka do dzielnicy rebeliantów/KOLCa
Temat: Re: Dopasuj piosenkę Sob Lut 22, 2014 3:41 pm
Tulio Velazquez
Wiek : 31 lat Zawód : Hacker-informatyk-szpieg i płatny morderca Coin Przy sobie : Przy sobie: broń palna, nóż, latarka, scyzoryk, lokalizator, jedzonko, butelka wody| W plecaku: śpiwór, krótkofalówka, butelka wody, reszta jedzonka, baterie
Temat: Re: Dopasuj piosenkę Sob Lut 22, 2014 5:51 pm
Dylan Sharpe
Temat: Re: Dopasuj piosenkę Wto Lut 25, 2014 7:46 pm
Audrey Cameron
Temat: Re: Dopasuj piosenkę Wto Lut 25, 2014 8:18 pm
Isabelle Scovel
Wiek : 23 Zawód : Doradca ds. Transportu Przy sobie : papierosy, zapałki, pistolet, zezwolenie na broń, udana ucieczka, przepustka do KOLCa Obrażenia : rak skóry, łysa, nie ma oka
Temat: Re: Dopasuj piosenkę Nie Sie 03, 2014 4:11 pm
Odświeżam, a co. C:
Andy Rose
Wiek : 22 lata Zawód : Brak Przy sobie : Skórzany, wytarty plecak Znaki szczególne : Kolczyk w wardze, długa blizna na nadgarstku (pamiątka po jednej z walk) Obrażenia : Brak
Temat: Re: Dopasuj piosenkę Sro Kwi 15, 2015 9:48 pm
To ja też odświeżam ^^
Conrad Gustav Dillinger
Wiek : 32 Zawód : Oficer Przy sobie : dwa noże ceramiczne, broń palna, magazynek, mundur, telefon komórkowy, scyzoryk wielofunkcyjny, paczka papierosów, zapalniczka Znaki szczególne : blizny na plecach, tatuaże
Temat: Re: Dopasuj piosenkę Pią Kwi 17, 2015 7:31 pm
Delilah Morgan
Wiek : 18 Zawód : chodzący kłopot (?) Przy sobie : nóż ceramiczny, butelka z wodą Znaki szczególne : ciąża i bijąca-z-twarzy-cholernie-świetlistym-światłem pogarda do świata, z którą to dumnie obnosi się panna Morgan Obrażenia : blizna na lewej dłoni, drobne blizny poparzeniowe na ciele i... psychiczne? Hohoho.
Temat: Re: Dopasuj piosenkę Wto Kwi 21, 2015 10:01 pm
Nie mogłam się powstrzymać... To wszystko przez ten aff! XD
Vivian Darkbloom
Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
Temat: Re: Dopasuj piosenkę Wto Kwi 21, 2015 11:21 pm
Delilah Morgan
Wiek : 18 Zawód : chodzący kłopot (?) Przy sobie : nóż ceramiczny, butelka z wodą Znaki szczególne : ciąża i bijąca-z-twarzy-cholernie-świetlistym-światłem pogarda do świata, z którą to dumnie obnosi się panna Morgan Obrażenia : blizna na lewej dłoni, drobne blizny poparzeniowe na ciele i... psychiczne? Hohoho.
Temat: Re: Dopasuj piosenkę Nie Kwi 26, 2015 1:13 am