|
| Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 34 Zawód : właściciel VIolatora, sutener Przy sobie : Dowód, faje, zapalniczka, zezwolenie na broń, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, zdobiony sztylet, latarka, scyzoryk, gaz pieprzowy Znaki szczególne : Niewyspana, zmęczona morda, która chce ci wpierdolić
| Temat: Robol Wto Lip 02, 2013 8:01 pm | |
| Moi, jeszcze się nie przywitałam, a pomyśleć, że jakiś miesiąć tutaj już siedzę? No właśnie... Tak trochę nie ładnie, no ale cóż.
Mam na imię Aleksandra, pochodzę z pierwszej stolicy Polski, pracuję sobie jako zwykły pracownik produkcji, denerwuję się codziennie na mój zawieszający się komputer, ale przynajmniej żyje.
Bywam nudna. Czasem nawet bardzo.
Jakieś pytania? Nie? Grejt. |
| | | Wiek : 26 lat Zawód : #Mathias Przy sobie : kapsułka cyjanku wszyta w kołnierz, rewolwer, miljon ton heroiny i jakieś podróżne ciuszki Znaki szczególne : #Mathias Obrażenia : #Mathias
| Temat: Re: Robol Wto Lip 02, 2013 8:17 pm | |
| Ale ja cię kocham, robolu. Wiesz o tym. ♥ |
| | | Wiek : 34 Zawód : właściciel VIolatora, sutener Przy sobie : Dowód, faje, zapalniczka, zezwolenie na broń, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, zdobiony sztylet, latarka, scyzoryk, gaz pieprzowy Znaki szczególne : Niewyspana, zmęczona morda, która chce ci wpierdolić
| Temat: Re: Robol Wto Lip 02, 2013 8:24 pm | |
| Wiem, że mnie kochasz, Żulu. Cieszy mnie to tak niemiłosiernie mocno. Ja noł. (Wyznania na stronach internotych, tresseme ooh-la-la ♥.) |
| | | Wiek : 24 Zawód : fałszerka Znaki szczególne : wkurw
| Temat: Re: Robol Pon Lip 15, 2013 9:05 pm | |
| JA mam pytanie dotyczące tego co oznacza i skąd się wziął taki podpis! Jestem słabym deszyfrologatorem (ale świetnym słów kreatorem!) |
| | | Wiek : 34 Zawód : właściciel VIolatora, sutener Przy sobie : Dowód, faje, zapalniczka, zezwolenie na broń, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, zdobiony sztylet, latarka, scyzoryk, gaz pieprzowy Znaki szczególne : Niewyspana, zmęczona morda, która chce ci wpierdolić
| Temat: Re: Robol Pon Lip 15, 2013 9:09 pm | |
| To fragment piosenki "Whiskey Bar" napisany w runach, żeby sprawić niektóre ciekawskie dusze w stan przerażającej żądzy odszyfrowania tego napisu. Chciałam trzepnąć stare zaklęcie islandzkie, aczkolwiek pismo runiczne z tych, których pobrałam w internecie nie mają dwóch liter, które dość często powtarzają się w tym zaklęciu... dun, dun, dun. (Albo ja nie potrafię ich wklepać?) |
| | | Wiek : 24 Zawód : fałszerka Znaki szczególne : wkurw
| Temat: Re: Robol Pon Lip 15, 2013 9:15 pm | |
| Ooo rety jednak słaby ze mnie czarodziej, a runy... hmm, znasz/kojarzysz je tak na serio czy wykorzystałaś jednorazowo? Bo jeśli to Twoja broszka tak naprawdę to ŁAŁ. Najbardziej oryginalna umiejętność z tych które mi znane osoby posiadają. |
| Temat: Re: Robol Pon Lip 15, 2013 9:35 pm | |
| Chciałabym. Tyle z tego jak znam runy. Kiedyś się uczyłam ich na pamięć, teraz pozapominałam. |
| | | Wiek : 35 Zawód : Głównodowodzący Strażników
| Temat: Re: Robol Nie Lip 21, 2013 4:50 pm | |
| Wszystkich tych, którzy biorą udział w misji z bombami w kanałach chciałam przeprosić, że przeciągnęłam nieco rozgrywkę, ale powodem była poniższa blond-kochana-duszczka, która przeciągnęła mój pobyt w takiej małej miejscowości koło mojego wypiździejewa dzięki delikatnemu przekupstwu w postaci Krupnika: Jednocześnie proszę o przebaczenie albo stos. ;_; |
| | | Wiek : 24 lata Zawód : pianista i kompozytor.
| Temat: Re: Robol Nie Lip 21, 2013 6:25 pm | |
| Jestem pod wrażeniem zdjęcia. Ba, miny! Urzekło mnie. Swoją drogą, no cześć Robolu, ja też Cię lubię. |
| | | Wiek : 17 lat Zawód : prostytutka/kwiaciarka Przy sobie : W plecaku: proca, latarka, zwój liny, zapałki, pusta butelka, nóż, widelec, latarka, kompas, paczka z jedzeniem; w ręku: pistolet Obrażenia : lekko obite plecy, rana na łydce po ugryzieniu szczura
| Temat: Re: Robol Nie Lip 21, 2013 6:28 pm | |
| |
| | | Wiek : 24 lata Zawód : pianista i kompozytor.
| Temat: Re: Robol Wto Lip 30, 2013 6:37 pm | |
| Też Cię kocham. |
| | |
| Temat: Re: Robol | |
| |
| | | |
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|