Wiek : 24 Zawód : dziennikarka, zastępczyni redaktora naczelnego CV Przy sobie : klucze, dokumenty, telefon, zapalniczka, scyzoryk, portfel Znaki szczególne : ruda i piegowata, nie sposób nie zauważyć. Obrażenia : skłonność do infekcji
| Temat: Rory Carter - Dominic Terrain Wto Cze 18, 2013 11:57 am | |
| Niepodsłuchiwana, wykupione za PMG ;3[połączenie wychodzące]
- Cześć, tu Rory. I jak zwykle mam sprawę. Jestem teraz w redakcji, nie pytaj co tu robię o tej porze. W każdym razie, mam tu nieoczekiwanego gościa, który mówi, że cię zna i naprawdę na to wygląda. Nazywa się Ashe Cradlewood, ale nie ma papierów, więc nie mam jak sprawdzić. Chuda blondynka, numer buta trzydzieści siedem, ocieka sarkazmem i właśnie nawiała z KOLCa. Wie też o Stephenie i Daisy, więc uznałam, że jednak zadzwonię do Ciebie i powiesz mi, co mam robić.
Ostatnio zmieniony przez Rory Carter dnia Wto Cze 18, 2013 3:56 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Wiek : 26 Zawód : pisarz, pomoc medyczna | nieszkodliwy wariat Przy sobie : paczka papierosów, zapałki, prawo jazdy, scyzoryk, medalik z małą ampułką cyjanku Znaki szczególne : puste oczy, perfekcyjna fryzura Obrażenia : tylko zniszczona psychika
| Temat: Re: Rory Carter - Dominic Terrain Wto Cze 18, 2013 3:53 pm | |
| [połączenie przychodzące]
- Ashe...? Nie róbcie nic, za moment tam będę.
|
|
Wiek : 24 Zawód : dziennikarka, zastępczyni redaktora naczelnego CV Przy sobie : klucze, dokumenty, telefon, zapalniczka, scyzoryk, portfel Znaki szczególne : ruda i piegowata, nie sposób nie zauważyć. Obrażenia : skłonność do infekcji
| Temat: Re: Rory Carter - Dominic Terrain Wto Cze 18, 2013 3:56 pm | |
| [połączenie wychodzące]
- Okej, to czekamy. Do zobaczenia!
[połączenie zakończone]
|
|
| Temat: Re: Rory Carter - Dominic Terrain | |
| |
|