|
| Autor | Wiadomość |
---|
| Temat: sieeeemson Czw Maj 30, 2013 6:21 pm | |
| Ja też bym chciała się ze wszystkimi przywitać i obiecać ( tak publicznie ), że będę wchodzić tutaj częściej, a jeśli słowa nie dotrzymam to mnie ukamienujcie.
Teraz tak na serio, to mam na imię Carmen, ale częściej używam drugiego imienia Karolina. Oba są dla mnie jak z kosmosu, ale wybrał je tata i nie miałam się jak sprzeciwiać w tamtym czasie, nieprawdaż. W marcu skończyłam lat 18, ale zachowuje się jak małe dziecko co bardzo denerwuje moją mamusie, która zawsze na mnie krzyczy, kiedy się nieodpowiedzialnie zachowuje. Jestem blondynką i mam błękitne oczy, które chyba najbardziej w sobie lubię, bo są takie oryginalne. Mieszkam we Wrocławiu i jest tutaj nawet fajnie, a chłopacy jacy przystojni .. :twisted:
Jeśli chodzi o to co lubię to na pewno kocham oglądać seriale. Oglądam ich mnóstwo i tak samo mam z filmami, ostatnio nawet zauważyłam, że zaczynam mieć problem, bo kończą mi się produkcje, których nie widziałam. Co do tych seriali to wymienię parę moich ulubionych : Hannibal, Gra o tron, Supernatural i Demony da Vinci. Interesuje się bardzo tatuażami i piercingiem. Mam za sobą kilka kursów więc jeśli chcecie jakiś kolczyk to chętnie wam go zrobię, albo pomogę jak coś się złego dzieje. Sama mam około 10 kolczyków i kilka tatuaży, przez co często ludzie mnie krytykują. Może dlatego mam wielu znajomych w internecie. I nikt mi nie powie, że nie można mieć przyjaciół w internecie, bo ja miałam i nadal mam i nawet poznałam tego osobnika osobiście i czuła jakbym znała go od urodzenia. Muzyka, którą słucham jest dość niecodzienna i wielu nie zna nawet połowy zespołów czy muzyków, których ja uwielbiam.
Chyba mi się temat skończył, ale jeśli macie pytania to zadawajcie je :D |
| | | Wiek : 18 Zawód : Doradca ds. technologii Obrażenia : Brak
| Temat: Re: sieeeemson Czw Maj 30, 2013 6:37 pm | |
| GoT?! <3 Pytanie retoryczne: masz czas na jeszcze jedno forum?! A nawet jak nie masz, to i tak Cię tam zaciągnę! <3
A Wrocław mam na liście studenckich planów, więc jest 1/3 szans, że kiedyś się spotkamy xD |
| | | Wiek : 18 lat Zawód : Trenerka
| Temat: Re: sieeeemson Czw Maj 30, 2013 7:01 pm | |
| Studia we Wrocku są pełne zabawy, pijaństwa etc. No teoretycznie mogłabym zagłębić się w nowe forum <3 Kocham Daenerys |
| | | Wiek : 21 Przy sobie : czarna, skórzana torba, a w niej: fałszywy dowód tożsamości, mapa podziemnych tuneli, wytrych, medalik z kapsułką cyjanku, nóż ceramiczny, zapalniczka, paczka papierosów, leki przeciwbólowe, latarka z wytrzymałą baterią Obrażenia : złamane serce
| Temat: Re: sieeeemson Czw Maj 30, 2013 7:04 pm | |
| - Idris Moriarty napisał:
- Sama mam około 10 kolczyków i kilka tatuaży, przez co często ludzie mnie krytykują.
High five! A znajomości w internecie są tak samo wartościowe jak te w realu. A tak poza tym, to piona za GoT, i witaj z powrotem tak w ogóle. <3 |
| | | Wiek : 18 Zawód : Doradca ds. technologii Obrażenia : Brak
| Temat: Re: sieeeemson Czw Maj 30, 2013 7:06 pm | |
| Hmmm, pijaństwo to nie dla mnie, ale i tak lubię to miasto :D Zaraz poleci pw ^^ |
| Temat: Re: sieeeemson Czw Maj 30, 2013 7:07 pm | |
| Wydaje mi się czasami, że ludzie w internecie potrafią mnie szybciej i lepiej zrozumieć niż moi znajomi. High five i mnie kojarzy z : Z JAK POZNAŁEM WASZĄ MATKĘ xD
Okej, Chan ;3 |
| | | Wiek : 33 Zawód : Chirurg Plastyk, Urazowy.
| | | | Wiek : 20 Zawód : aktorka i modelka; była ekskluzywna prostytutka
| Temat: Re: sieeeemson Pią Maj 31, 2013 11:01 am | |
| Piękna i nietypowe imię - zazdrości Anna Maria -.- Tak, więc pytanie ode mnie : jakiej muzyki słuchasz i ulubiona piosenka? |
| | | Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
| Temat: Re: sieeeemson Pią Maj 31, 2013 11:40 am | |
| Cześć Carmen/Karolina! Potwierdzam, chłopcy z Wrocławia są przystojni ;3 Sprawdź mnie z tymi zespołami, może któryś znam? I podbijam pytanie o tatuaże, też bym chciała wiedzieć! |
| Temat: Re: sieeeemson Pią Maj 31, 2013 3:07 pm | |
| Co do tatuaży to mam różę, wstęgę wokół uda z datą i na łydce łapacz snów. Wystarczy, że zrobi się jeden, a później już nie może się przestać .. zresztą tak samo jest z kolczykami. Dziękuję za pochwałę mojego imienia < 333 Co do tej muzyki to słucham : XXYYXX, The Glitch Mob, Marika, Macklemore, AD/DC, Lana del Rey, Rita Ora. Ulubiona piosenka to chyba XXYYXX - Fields i cały soundtrack z Wielkiego Gatsbiego . |
| | | Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
| Temat: Re: sieeeemson Pią Maj 31, 2013 3:35 pm | |
| Macklemore jest super, ostatnio wsiąkłam totalnie! AC/DC klasyk! No i Lana też. I już gdzieś pisałam, że soundtrack z Gatsby'ego jest cudem, ale napisze jeszcze raz! <3 Zobaczymy, jak to u mnie będzie, już mam ustawione studio na wakacje, zaczynam od małego jednego, ale kto wie... :D |
| | |
| Temat: Re: sieeeemson | |
| |
| | | |
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|