|
| Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 18 Zawód : Doradca ds. technologii Obrażenia : Brak
| Temat: Chantelle Pią Sie 22, 2014 7:04 pm | |
| ***Zostaw wiadomość po usłyszeniu sygnału.*** |
| | | Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
| Temat: Re: Chantelle Pią Sie 22, 2014 8:55 pm | |
| wykorzystanie niepodsłuchiwanej rozmowy Chan.1 nowa wiadomość od: Cordelia
Nie mogło być inaczej, Ona jest taka przewidywalna, choć długo kazała nam czekać. Bardzo chętnie poznam tę listę.
|
| | | Wiek : 24 lata Zawód : Uciekinierka Przy sobie : pistolet, naboje, butelka alkoholu, kapsułka z wyciągiem z łykołaków, telefon komórkowy, laptop, pieniądze upchane po kieszeniach, przetarty plecak, aparat, leki przeciwbólowe Znaki szczególne : nieufne spojrzenie, utyka na lewą nogę Obrażenia : złamane serce, martwica nerwów w lewej nodze (nie wszystkich, prawda?)
| Temat: Re: Chantelle Pią Sie 22, 2014 11:25 pm | |
| 1 nowa wiadomość od: Nicole
Chan, jak tam się trzymasz? I jak z dzieciakami? Potrzebujesz jakieś pomocy? Mogę coś dla Ciebie zrobić?
|
| | | Wiek : 31 Zawód : przedstawiciel Dystryktu 7, śledczy w stopniu oficera Przy sobie : paczka papierosów, telefon komórkowy, broń + magazynek (15), Znaki szczególne : kilkudniowy zarost. Obrażenia : częste bóle brzucha
| Temat: Re: Chantelle Sob Sie 23, 2014 12:26 pm | |
| czasoprzestrzeń poobradowa.1 nowa wiadomość od: Blaise Argent
Mając w pamięci naszą krótką rozmowę, wykonałem kilka telefonów i chyba udało mi się coś załatwić. Jedno miejsce przy stanowisku pirotechnicznym jest wciąż wolne. Jesteś zainteresowana?
|
| | | Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
| Temat: Re: Chantelle Nie Sie 24, 2014 12:36 pm | |
| 1 nowa wiadomość od: Cordelia
Obradowaliście przed północą, znając wszystkich wylosowanych trybutów? Niesamowite, że ludzie potrafią być aż tak dwulicowi. Dzięki za listę, słowem nie wspomnę skąd ją mam.
|
| Temat: Re: Chantelle Nie Sie 24, 2014 1:02 pm | |
Nie wątpię. Nie zagłosowałaś za, uważaj na siebie, pewnie zechcą Cię prześwietlić. I jeszcze raz dzięki.
|
| Temat: Re: Chantelle Nie Sie 24, 2014 1:15 pm | |
Karma is a bitch.
|
| | | Wiek : 24 lata Zawód : Uciekinierka Przy sobie : pistolet, naboje, butelka alkoholu, kapsułka z wyciągiem z łykołaków, telefon komórkowy, laptop, pieniądze upchane po kieszeniach, przetarty plecak, aparat, leki przeciwbólowe Znaki szczególne : nieufne spojrzenie, utyka na lewą nogę Obrażenia : złamane serce, martwica nerwów w lewej nodze (nie wszystkich, prawda?)
| Temat: Re: Chantelle Nie Sie 24, 2014 1:26 pm | |
| 1 nowa wiadomość od: Nicole
Zajrzę chętnie, naprawdę! A powiedz mi, jak tam dzieciaki? Mogę coś przy nich pomóc? I w ogóle, co mogłabym kupić takim małym szkrabom? |
| | |
| Temat: Re: Chantelle | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|