Dzień dobry, siema, elo....w każdym razie cześć
Ciężko pisać samemu o sobie, bo nigdy nie wiadomo co w takiej wypowiedzi zawrzeć. Ja postanowiłam, że swój arcyciekawy wywód zaczną od przedstawienia się.
Imię -
Marysia, ale ze względu na pochodzenie częściej mówi się do mnie
Mary. Stąd też imię bohaterki. A to
J? Otóż
J oznacza
Jane, imię czasem pojawiające się jako nazwisko większości ukochanych przeze mnie fikcyjnych postaci. ( Pan i pani Smith - Jane Smith, ta od tarzana i spidermana, oraz Patrick Jane - konsultant z serialowego "Mentalisty")
Jest jeszcze ze mnie spory dzieciak, który potrafi rozmawiać na poważnie, ledwie zaliczając się do tych dobrze urodzonych w latach '90.
Pisać uwielbiam od zawsze pisałam. Oczywiście z różnym skutkiem, co można zaobserwować po tych właśnie wypocinach. Ale ambitna Marysia swoja pierwszą książkę zaczęła w wieku 6 lat. Nie nie bójcie się po pierwszym rozdziale połapałam się jak bardzo to wszystko jest pogmatwane. Na forum jestem pierwszy raz, więc proszę o ... wyrozumiałość, nie to brzmi tanio...kurde traktujcie mnie jakbym tu była od zawsze a co.
Zainteresowania ? Ciężko powiedzieć.
Muzyka to The Dumplings, Florence, Adele, Bruce Springsteen, Depeche mode, U2, Goyte, Edyta Bartosiewicz, Mikromusic, Jake Bugg, Lorde i Brodka i wiele więcej ...
Teraz leci komercha....Newman, Kanye, Mocklemore, One republic też da radę
KOCHAM JACKSONA...tak teraz po mnie jeździjcie xd
ale jest thet best!
Pasje to głównie robienie amatorsko zdjęć analogami lub po prostu telefonem. Nie nie jestem z tych, którzy zakładają sobie fanpage na FB "Photography" nie to nie ja. Robię zdjęcia dla siebie, jak się komuś podobają to jestem zaszczycona. Taniec tez znalazł miejsce w moim życiu tak jak rysunek. Ogólnie rzecz ujmując to dusza ze mnie artystyczna.
NO I FILM. To w sumie moje życie i uważam, że nie ma sensu się rozpisywać na...to co oglądam, albo gdzie czy chociaż co mi się podoba. jeżeli ktoś ma podobne zainteresowania to chętnie podyskutuję na temat filmu lub spektaklu teatralnego
Fanka : Jolie, Downey Jr., Cumberbatcha, Rickamana, Bakera, Sabata. (kolejność przypadkowa)
Jeszcze nie śpicie? To jest całkiem nieźle!
A...miałbyś wątek jedzenia...NIE nie jestem kanibalem, skorpionem jak już coś więc ...BEWARE
Nie...nie mam czołgu, czasem by się przydał...albo jakiś kałach.
Miła, sympatyczna, samotna i o wielkiej wyobraźni - po prostu Mary.
Coś jeszcze? Chyba jakieś ogólne pojęcie zostało zachowane.
Także jeszcze raz SIEEMA EVERYBODY i mam nadzieję ... do zobaczenia w fabule!