| Temat: Elsa Pon Kwi 14, 2014 9:05 pm | |
| Ktoś chętny na jakieś relację z młodą buntowniczką, wciśniętą do KOLCa za nieposłuszeństwo? :> Najmilej widziane pozytywy z ludźmi z Kwartału, ale negatywy ze Strażnikami i żołnierzami równie chętnie |
|
Wiek : 24 lata Zawód : Uciekinierka Przy sobie : pistolet, naboje, butelka alkoholu, kapsułka z wyciągiem z łykołaków, telefon komórkowy, laptop, pieniądze upchane po kieszeniach, przetarty plecak, aparat, leki przeciwbólowe Znaki szczególne : nieufne spojrzenie, utyka na lewą nogę Obrażenia : złamane serce, martwica nerwów w lewej nodze (nie wszystkich, prawda?)
| Temat: Re: Elsa Nie Kwi 20, 2014 7:23 pm | |
| No hej ho! Mam propozycję na małą współpracę! A więc: - Cytat :
- Od tamtej pory większość swych Dni Elsa poświęca wędrówkom po KOLCu i odkrywaniu różnych, intrygujących miejsc, a także zdobywaniu informacji.
Nie masz pojęcia jak bardzo ucieszył mnie ten fragment karty! Otóż! Szukam dla mojej Sabriel informatorów, osób którzy pomagali by jej w orientowaniu się w całej sytuacji w KOLCu, którzy szeptali by jej na ucho o tym co się dzieje, gdy ona nie może patrzeć. Jako rasowy złodziej lubi być na czasie z każdym wydarzeniem, więc... tacy ludzie jej się przydadzą. W zamian mogę zaoferować pewną opiekę! Sabi jest lekarzem, bez problemu więc pewnie zadbałaby o zdrowie Elsy. Poza tym, płynnie porusza się między Dzielnicą a Kwartałem, mogłaby więc zdobywać dla Elsy jakieś rzeczy, pomagać jej w miarę swoich możliwości. Cóż ty na to? :> |
|
| Temat: Re: Elsa Pon Kwi 21, 2014 10:30 am | |
| Co powiesz na jakąś sympatyczną znajomość? Elsa mogła kiedyś próbować wykraść Teo jedzenie, którego nie znalazła, ale za to została zaproszona pod rozkruszający się dach na herbatkę bez herbatki i wdała się w miłą rozmowę ze schizofreniczką. I do dziś jak się mijają na ulicy (czy cokolwiek tam w KOLCu na ziemi jest) to mogą zamienić miłe słowo, powymieniać się ciekawymi informacjami i wspólnie powędrować sobie w obrębie KOLCowych murów. Co ty na to? |
|
| Temat: Re: Elsa Wto Kwi 22, 2014 11:16 pm | |
| |
|
Wiek : 17 Przy sobie : sztylet, fałszywe dokumenty, apteczka, mapa podziemnych tuneli, fajki
| Temat: Re: Elsa Wto Maj 06, 2014 11:30 pm | |
| Elsa z Amber muszą się znać mam ochotę na pozytywa, ale brak pomysłu na ciekawą relację, może coś zaproponujesz? |
|