|
| Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 17 Zawód : Agentka wywiadu Przy sobie : morfina, telefon komórkowy, broń palna, fałszywy dowód tożsamości, medalik z małą ampułką cyjanku, klucze od mieszkania
| Temat: Teriowe Nie Mar 23, 2014 6:46 pm | |
| Zapraszam wszystkich, tych bez pomysłów i tych z gotowcami ;D |
| | | Wiek : 20 Zawód : Płatny zabójca, Fałszerz Przy sobie : talizman z napisem: in articulo mortis, scyzoryk wielofunkcyjny, nóż ceramiczny, zestaw mini bomb dymnych, karty do gry, zwiększenie szansy na powodzenie podczas walki wręcz, zwiększenie szansy na skuteczną obronę, celność, (w plecaku) półtoralitrowa butelka wody, śpiwór, latarka, lokalizator, krótkofalówka, zapasy jedzenia, apteczka pierwszej pomocy
| Temat: Re: Teriowe Nie Mar 23, 2014 6:59 pm | |
| No moja przyrodnia siostrzyczko przydałoby się coś razem zagrać ;D |
| | | Wiek : 34 Zawód : Poszukiwany Przy sobie : scyzoryk wielofunkcyjny, leki przeciwbólowe, niezarejestrowana broń palna, zapalniczka,zdobiony sztylet, fałszywy dowód tożsamości, telefon komórkowy Obrażenia : anemia
| Temat: Re: Teriowe Nie Mar 30, 2014 6:16 pm | |
| Ooo! Właśnie ogarnęłam, że grałyśmy, ale nie mamy relacji... Jestem za tym, żeby oczywiście to był negatyw, bo jakże by inaczej. W sumie dużo na razie nie możemy powiedzieć, bo spotkali się dopiero jeden raz, ale co ty na to, żeby kiedyś jeszcze spotkać ich 'przypadkiem' ze sobą? :D |
| | | Wiek : 17 Zawód : Agentka wywiadu Przy sobie : morfina, telefon komórkowy, broń palna, fałszywy dowód tożsamości, medalik z małą ampułką cyjanku, klucze od mieszkania
| Temat: Re: Teriowe Nie Mar 30, 2014 7:35 pm | |
| Świetny pomysł, takie "przypadkowe" spotkanie mogłoby być naprawdę ciekawe ;D |
| | | Wiek : 34 Zawód : Poszukiwany Przy sobie : scyzoryk wielofunkcyjny, leki przeciwbólowe, niezarejestrowana broń palna, zapalniczka,zdobiony sztylet, fałszywy dowód tożsamości, telefon komórkowy Obrażenia : anemia
| Temat: Re: Teriowe Nie Mar 30, 2014 7:43 pm | |
| To wystarczy tylko czekać na dobrą okazję, ale sądzę, że z czasem coś się znajdzie :D |
| | |
| Temat: Re: Teriowe | |
| |
| | | |
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|