|
| Kolejna Kasia, kolejny Kaś Taś ;) | |
| Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 16 lat Zawód : Pomaga mamie układać rymy do niecenzuralnych słów
| Temat: Kolejna Kasia, kolejny Kaś Taś ;) Nie Mar 09, 2014 1:35 pm | |
| Good morning Sunshine, the Earth says "Hello!" ♥ Dzień dobry Wszystkim! Nadszedł ten moment, kiedy i ja postanowiłam napisać co nieco o sobie i się z Wami oficjalnie przywitać. To przerażające, że moją postać mogliście obserwować w zapisach już od prawie dwóch miesięcy, a ja wciąż jej nie ruszyłam i sama też należycie się z forum nie zapoznałam. Naprawiam swój błąd i oto jestem! Moje imię dość pospolite, jak sami mogliście zauważyć w tytule tematu, nazywam się Katarzyna Anna Maria Magdalena i mieszkam w Łodzi. Kończę licencjat z animacji społecznej i zmieniam kierunek na edukację dorosłych z coachingiem. Obecnie pracuję w firmie Symphony Teleca, jako recepcjonistka. Dalszych planów na przyszłość na razie nie snuję, gdyż czekam na rozwój wydarzeń... Mam 21 lat i nie wyrosłam z bajek, komiksów, gier komputerowych, kolorowych ubrań i kokardek. Wciąż mam fiu bździu w głowie i w moim świecie wszyscy są kucykami, jedzą tęczę i kupkają motylkami. Już trochę mniej uzależniona od for pbf, ale dalej uzależniona od ludzi, z którymi na nich siedziałam. Parę faktów, których nie chce mi się barwnie opisywać:
- czytam bardzo, bardzo dużo książek! Przede wszystkim literatura młodzieżowa, fantasy i horror
- mam słabość do wampirów, dlatego pisałam o nich pracę maturalną, oglądam filmy i czytam książki o tej tematyce, jestem zakochana w postaci Lestata z Kronik Anny Rice i nie mogę się doczekać filmu "Tylko kochankowie przeżyją". Nie, nie zaczęło się to od Zmierzchu (chociaż nic do tego nie mam, po prostu jestem chyba już za stara), a grzecznie od Brama Stokera
- moim ulubionym serialem jest Sherlock! Oprócz tego oglądam praktycznie wszystko jak leci... ;)
- oglądam koreańskie i japońskie dramy
- znam wszystkie piosenki z Króla Lwa i Małej Syrenki na pamięć
- jestem uzależniona od gry Guild Wars 2. Jestem w niesamowitej gildii, gdzie funkcjonuje typ gry RolePlay
- można mnie spotkać na większych konwentach w Poznaniu, takich jak Pyrkon czy PGA
- od gimnazjum piszę na forum o tematyce potterowskiej, typu pbf rpg
- uwielbiam słodycze i nie ukrywam, że mam z tym problem!
- działam na baterie słoneczne, więc nie wymagaj ode mnie zbyt wiele, gdy pada deszcz
- jako wzorcowa kobieta lubię spędzać dużo czasu w kuchni, ale na szykowaniu deserów i przekąsek, a nie głównych dań
- przez pół życia byłam blondynką, ale w końcu ściemniały mi włosy, przefarbowałam się i czuję się z tym nieswojo
- uwielbiam koty i nie wyobrażam sobie życia z psem... Też je lubię, ale uważam, że zamęczyłabym go mieszkaniem w kamienicy i zapominałabym o wychodzeniu na spacer
- nie lubię pomidorów, a jednak moim ulubionym sosem jest sos pomidorowy
- obecnie mieszkam tylko z dwoma braćmi i czasem jest naprawdę ciężko...
Ale i tak ich kocham, tylko cii...
- JAKBY MI SIĘ CHCIAŁO TAK JAK MI SIĘ NIE CHCE TO BYŁABYM OBAMĄ
Czekam na Q :) |
| | | Wiek : 24 lata Zawód : Uciekinierka Przy sobie : pistolet, naboje, butelka alkoholu, kapsułka z wyciągiem z łykołaków, telefon komórkowy, laptop, pieniądze upchane po kieszeniach, przetarty plecak, aparat, leki przeciwbólowe Znaki szczególne : nieufne spojrzenie, utyka na lewą nogę Obrażenia : złamane serce, martwica nerwów w lewej nodze (nie wszystkich, prawda?)
| Temat: Re: Kolejna Kasia, kolejny Kaś Taś ;) Nie Mar 09, 2014 2:08 pm | |
| Lestat Sherlock słodycze Król lew HP Chyba się dogadamy Choć nie lubię Gulid Wars Preferuję raczej WoW-a ;) ewentualnie L2. Gulid Wars mnie wkurza bo kuzyn mnie tym dawniej katował W ogóle, to miło mi! Jestem Ola, choć zdecydowanie wolę jak mówi się do mnie Alex! ...bądź Nici I z chęcią mogę toczyć z Tobą dysputy na temat robienia deserów! Bo uwielbiam gotować! Ale... niestety, deserów nie znam tak dużo jak bym chciała A nie lubię się powtarzać w kuchni. Nigdy nie gotuję czegoś dwa razy tak samo. Zawsze trochę inaczej przyprawię, pobawię się przy proporcjach ...Tak, wszyscy co to jedli nadal żyją xD |
| | | Wiek : 51 lat Zawód : naczelnik więzienia, Betonstahlbieger Przy sobie : leki przeciwbólowe, medalik z małą ampułką cyjanku w środku. stała przepustka, telefon komórkowy, paczka papierosów, broń palna. Znaki szczególne : praktycznie zawsze nosi skórzane rękawiczki i wojskowe buty, nie rozstaje się z cygarami
| Temat: Re: Kolejna Kasia, kolejny Kaś Taś ;) Nie Mar 09, 2014 4:55 pm | |
| Tak sobie wmawiasz, Ola <3
Lestat <333 zdobyłaś moją miłość wielką! i witaj! |
| | | Wiek : 16 lat Zawód : Pomaga mamie układać rymy do niecenzuralnych słów
| Temat: Re: Kolejna Kasia, kolejny Kaś Taś ;) Nie Mar 09, 2014 9:37 pm | |
| To ja nie mam jeszcze takiej pewności w kuchni, ale też już coraz rzadziej zdarza mi się trzymać przepisu :D Coś w tym jest, że każdy robi inaczej w pewnym momencie i ma swoje inne upodobania. Mam zeszyt z przepisami dla tych, co lubią słodkie, ale powinni schudnąć i dla tych, którzy mają to gdzieś :D Należę do obu grup. Lestat i Armand, uwielbiam ich |
| | | Wiek : 51 lat Zawód : naczelnik więzienia, Betonstahlbieger Przy sobie : leki przeciwbólowe, medalik z małą ampułką cyjanku w środku. stała przepustka, telefon komórkowy, paczka papierosów, broń palna. Znaki szczególne : praktycznie zawsze nosi skórzane rękawiczki i wojskowe buty, nie rozstaje się z cygarami
| Temat: Re: Kolejna Kasia, kolejny Kaś Taś ;) Nie Mar 09, 2014 9:47 pm | |
| ja tam jeszcze ciągle trzymam się swojej książki dla debili <3 szip życia jak dla mnie |
| | | Wiek : 28 Zawód : porucznik (oficer) Przy sobie : broń palna, pozwolenie na broń, paczka papierosów, zapalniczka, telefon, leki przeciwbólowe, minilaser do cięcia metalu, legitymacja wojskowa Obrażenia : świeżo wyleczona ze złamania ręka (przy wykręcaniu do tyłu boli),
| Temat: Re: Kolejna Kasia, kolejny Kaś Taś ;) Pon Mar 10, 2014 2:20 am | |
| tak! Lestat i Armand! <3
od Anne Rice oderwać się nie mozna! :D
Cześć, ja jestem Natalia, ale można mi mówić Franka, nie obraże sie :D |
| | | Wiek : 16 lat Zawód : Poszukiwana uciekinierka... o ile to jest zawód Przy sobie : zeszyt, długopis, telefon, paczka papierosów, nóż ceramiczny, apteczka, latarka z wytrzymałą baterią, zapalniczka Znaki szczególne : Problemy z pamięcią Obrażenia : siniaki po biciu w więzieniu
| Temat: Re: Kolejna Kasia, kolejny Kaś Taś ;) Nie Mar 23, 2014 6:19 pm | |
| Powiem jedno - świetnie się grało. :) |
| | |
| Temat: Re: Kolejna Kasia, kolejny Kaś Taś ;) | |
| |
| | | | Kolejna Kasia, kolejny Kaś Taś ;) | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|