|
| Autor | Wiadomość |
---|
| Temat: Kilka faktów o mnie Sob Sty 25, 2014 10:41 pm | |
| Nie potrafię siebie ot tak opisać, więc może przedstawię się w ten sposób:
Dominika./ marzycielka./ trenuje siatkówkę./ ma problemy z zasypianiem./ uwielbia gry komputerowe./ nie znosi kotów./ zaczytana w sci-fi, dystopiach oraz postapo./ mdleje podczas pobierania krwi./ budzi się co noc./ leworęczna./ nie lubi placków./ boi się ciemności./ urodzona latem./ pisze własne książki./ ...których nigdy nie kończy./ niepełnoletnia./ mogłaby jeść tylko truskawki./ ukochany zespół - Imagine Dragons./ zawsze wstaje zbyt wcześnie./ w kościele myśli o śmierci./ niska samoocena./ płacze na wszystkich filmach./ płacze na meczach (siatkówki&piłki ręcznej)./ chciałaby być sławna./ nie potrafi tańczyć, ani śpiewać./ fanka wody niegazowanej./ smakuje jej chińszczyzna./
Proszę, oto ja - tak, ideały nie istnieją <3
Ostatnio zmieniony przez Kanade Iparis dnia Sob Sty 25, 2014 10:59 pm, w całości zmieniany 1 raz |
| | | Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
| Temat: Re: Kilka faktów o mnie Sob Sty 25, 2014 10:57 pm | |
| Cześć, witamy na forum! <33
A jak Kanada ma na imię? Na jakim filmie ostatnio płakałaś? I nie pytam, czy lubisz kurczaka w sosie słodko kwaśnym bo widzę, że jesteś fanką chińszczyzny, piąteczka! I świetnie się z Tobą knuje! ;D |
| | | Wiek : 37 lat Zawód : prowadzę gospodarkę Panem
| Temat: Re: Kilka faktów o mnie Sob Sty 25, 2014 10:59 pm | |
| WITAJ <3
lubisz chodzić na koncerty? ;> |
| | | Wiek : 18 Zawód : Hacker, technik, mechanik
| Temat: Re: Kilka faktów o mnie Sob Sty 25, 2014 11:02 pm | |
| Imię już dodałam, a na jakim filmie ostatnio płakałam? "Hobbit: pustkowie Smauga". Koncerty? Takk mogę się pochwalić, że byłam na koncercie Shakiry w Łodzi ;) Chciałabym się wybrać na Orange Warsaw Festival w tym roku, ale raczej nie ma szans. |
| | | Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
| Temat: Re: Kilka faktów o mnie Sob Sty 25, 2014 11:05 pm | |
| Cześć Domi! :D Aww, też ostatnio ryczałam na Hobbicie. Ale poczekaj na trzecią część 3 No ceny biletów na OWF są w tym roku straszne, łączę się w bólu. |
| Temat: Re: Kilka faktów o mnie Sob Sty 25, 2014 11:08 pm | |
| Ej, zróbmy sobie własny OWF u mnie na wsi, bo "my Słowianie wiemy jak..." itd. No ceny nie będą na pewno aż tak wygórowane ;) |
| Temat: Re: Kilka faktów o mnie Sob Sty 25, 2014 11:17 pm | |
| O właśnie, a nie zapytałam... w Twojej wsi, czyli gdzie? Skąd do nas przyjechałaś? :D "... nasze na nas działa, wiemy jak poruszać tym, co mama w genach dała"
|
| Temat: Re: Kilka faktów o mnie Sob Sty 25, 2014 11:22 pm | |
| Południe polski, kilkanaście kilometrów od Bielska-Białej. O siódmej rano (wtedy w dni wolne biegam) praktycznie nie ma na ulicy żywej duszy. |
| | |
| Temat: Re: Kilka faktów o mnie | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|