|
| Żeby nie było, że mnie nie ma. | |
| Autor | Wiadomość |
---|
| Temat: Żeby nie było, że mnie nie ma. Pon Cze 17, 2013 10:36 pm | |
| Suche fakty cz. 1:
Imię: Aga (nawet nie próbujcie do mnie mówić Agnieszka po posiekę i zjem!)
Co robię?: Studiuję zarządzanie
Seriale: Chirurdzy, GoT, Prison Break
Filmy: LOTR, Harry Potter, Piraci z Karaibów, Batman, Iron Man, Avngers, Kapitan Ameryka, Hulk, Skarb Narodów, Noc w Muzeum, Ja ty i On, 50 Pierwszych Randek, Hobbit... Sporo tego. Nie pamiętam.
Muzyka: System of a Down, Billy Talent, Rammstein, Korn, Linkin Park, Empire of the Sun, The Piano Guys, Peter Gabriel, Sting, Phil Collins, Rod Stewart, Marilyn Manson, Papa Roach... i wiele innych.
Więcej suchych faktów w następnym odcinku... |
| | | Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| Temat: Re: Żeby nie było, że mnie nie ma. Pon Cze 17, 2013 10:38 pm | |
| Ulubiona postać z GoT? Czytałaś książki? Ulubiony odcinek? Co sądzisz o shipowaniu Daenerys z Jonem Snow?
|
| | | Wiek : 17 lat Zawód : Uczennica
| Temat: Re: Żeby nie było, że mnie nie ma. Pon Cze 17, 2013 10:52 pm | |
| postać z GoT? Z początku to była Dany, ale teraz zdecydowanie Tyrion <33 Jego teksty mnie rozwalają xD Książek nie czytałam, bo nie miałam czasu, ale teraz przez lipiec i sierpień trochę poczytam :) Ulubiony odcinek... W tej chwili przedostatni w trzeciego sezonu. Walder Frey rządzi! xD A tak z całości to w sumie najbardziej mi się podobał odcinek w którym zginął brat Dany <3
Nie wiem kto wymyślił ten ship. Co prawda nawet do siebie pasują trochę... |
| | | Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| Temat: Re: Żeby nie było, że mnie nie ma. Pon Cze 17, 2013 10:54 pm | |
| A ja mam wrażenie, że nie pasują i ten ship mnie wnerwia... xD Tak, teksty Tyriona są świetne - poczekaj, aż dorwiesz książkę, tam jest ich dużo xD |
| Temat: Re: Żeby nie było, że mnie nie ma. Pon Cze 17, 2013 10:55 pm | |
| No właśnie nie mogę się doczekać już książek :3 Czekam tylko aż będę miała więcej czasu na wciągnięcie się w fabułę. |
| Temat: Re: Żeby nie było, że mnie nie ma. Pon Cze 17, 2013 11:00 pm | |
| Czytaj, czytaj. Uwielbiam słuchać opinii o tej sadze :D |
| Temat: Re: Żeby nie było, że mnie nie ma. Pon Cze 17, 2013 11:05 pm | |
| hehe :D No przeczytam. |
| Temat: Re: Żeby nie było, że mnie nie ma. Pon Cze 17, 2013 11:09 pm | |
| <3333
Hmm, to żeby sobie jeszcze pogadać... Gdybyś mogła być postacią z jakiejś książki/ filmu/ serialu, kim najchętniej byś była i dlaczego? :D
|
| | | Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
| Temat: Re: Żeby nie było, że mnie nie ma. Pon Cze 17, 2013 11:38 pm | |
| Masz rok mniej na karku i chyba tyle nas różni, bo nawet na imię mamy tak samo! :D
Pytania o GoT już były, muzyki słuchasz świetnej, seriale oglądasz super, no to może zapytam o...jedzenie :D Co najbardziej lubisz jeść? Kupujesz w kinie popcorn/nachosy? No i jak często chodzisz do kina i co ostatnio oglądałaś? :D [pod gradobiciem pytań!] |
| Temat: Re: Żeby nie było, że mnie nie ma. Pon Cze 17, 2013 11:43 pm | |
| Eee... Konkretną postacią, czy ogólnie postacią w książce? Jak opcja numer 1 to Eowyną z LOTR, a jak druga opcja to wymyśliłam kiedyś sobie córkę Haldira (LOTR) o imieniu Auena, więc najchętniej tą postacią.
Dlaczego Eowyna? Bo chciała walczyć o to co kocha i walczyła poświęcając niemalże swoje własne życie dla sprawy, która była naprawdę dla niej ważna. Zresztą kocham LOTR <33
Jedzenie *_____* Kocham jedzenie! Co do jedzenia kinowego to lubię popcorn, ale zdecydowanie wolę nachosy z sosem salsa <33 dużo potrafię zrobić dla nachosów. Ostatnio w kinie byłam na Iron Man 3 i bardzo mi się podobało. Chyba pójdę jeszcze raz jeśli jest w kinach. A chodzę jakoś dwa razy na miesiąc średnio.
Co do samego jedzenia to może wymienię najsmaczniejsze wg mnie rzeczy na świecie:
- pizza - krewetki - kalmary w panierce - spaghetti bolognese - budyń malinowy i czekoladowy - tiramisu - karkówka - sałatka grecka - feta - oscypek - żelki haribo - lody czekoladowe i truskawkowe - truskawki - banany - arbuzy - paluszki - kinder bueno - croissanty i wiele innych, bo ja kocham jeść. Szkoda, że nie mogę... Natura mnie obdarzyła świetnym przyswajaniem tłuszczu na biodrach i brzuchu... |
| Temat: Re: Żeby nie było, że mnie nie ma. Pon Cze 17, 2013 11:48 pm | |
| Cordelia, myślę, że jest więcej różnic :) A tak w ogóle to jestem z Poznania i zapraszam przyszłych studentów Najlepiej na Polibudę. (Nasz motyw przewodni: "Piwo, wóda, Polibuda! Seks, muzyka, Politechnika!". Nawet mamy piosenkę. Może kiedyś prześlę) |
| | | Wiek : 29 lat Zawód : Lekarz
| Temat: Re: Żeby nie było, że mnie nie ma. Sro Cze 26, 2013 2:58 pm | |
| Ktoś tu mówił, że jest łysy. Seriously? To w takim razie ja jestem bardziej łysa xD |
| | |
| Temat: Re: Żeby nie było, że mnie nie ma. | |
| |
| | | | Żeby nie było, że mnie nie ma. | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|