|
| |
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 24 lata Zawód : Uciekinierka Przy sobie : pistolet, naboje, butelka alkoholu, kapsułka z wyciągiem z łykołaków, telefon komórkowy, laptop, pieniądze upchane po kieszeniach, przetarty plecak, aparat, leki przeciwbólowe Znaki szczególne : nieufne spojrzenie, utyka na lewą nogę Obrażenia : złamane serce, martwica nerwów w lewej nodze (nie wszystkich, prawda?)
| Temat: Nicole Nie Sie 25, 2013 10:31 pm | |
| First topic message reminder :Odbieram, kiedy trzeba. |
| | |
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 34 Zawód : Poszukiwany Przy sobie : scyzoryk wielofunkcyjny, leki przeciwbólowe, niezarejestrowana broń palna, zapalniczka,zdobiony sztylet, fałszywy dowód tożsamości, telefon komórkowy Obrażenia : anemia
| Temat: Re: Nicole Sro Paź 15, 2014 11:56 pm | |
| 1 nowa wiadomość od: Hugh Randall Muszę poważnie się nad tym zastanowić. I może baczniej rozglądać się dookoła! Cieszę się, że wszystko gra. A tak przy okazji, musimy się kiedyś spotkać sami. Sądzę, że mógłbym opowiedzieć Ci wiele ciekawych rzeczy o Malcolmie. A'propos pracy... Nie musisz już więcej iść, teraz możesz jeździć! (nie, to wcale nie jest reklama mojego zawodu, ale pamiętaj, że osoby poszkodowane w wypadkach zawsze mają u mnie zniżki!)
|
| | | Wiek : 34 Zawód : Poszukiwany Przy sobie : scyzoryk wielofunkcyjny, leki przeciwbólowe, niezarejestrowana broń palna, zapalniczka,zdobiony sztylet, fałszywy dowód tożsamości, telefon komórkowy Obrażenia : anemia
| Temat: Re: Nicole Czw Paź 16, 2014 12:53 am | |
| 1 nowa wiadomość od: Hugh Randall Na twoim miejscu połączyłbym obie te rzeczy. Ciasteczka przyjmuję pod każdą możliwą postacią, choć przyznam, że cytrynowych chyba jeszcze nie próbowałem! Usługi 24h/7, poleć znajomym, z czegoś muszę żyć! A już na poważnie, żeby nie wyszło, że jestem wyrodnym bratem, pozdrów ode mnie Malcolma. Mam nadzieję, że z jego twarzą wszystko w porządku.
|
| | | Wiek : 34 Zawód : Poszukiwany Przy sobie : scyzoryk wielofunkcyjny, leki przeciwbólowe, niezarejestrowana broń palna, zapalniczka,zdobiony sztylet, fałszywy dowód tożsamości, telefon komórkowy Obrażenia : anemia
| Temat: Re: Nicole Czw Paź 16, 2014 6:07 pm | |
| 1 nowa wiadomość od: Hugh Randall
Kto by się tam przejmował cenami... No, mniejsza z tym. Mój nos ma się naprawdę znakomicie, miło że pytasz. Niemalże wrócił już do normalnych rozmiarów i mogę szczerze przyznać, że obyło się bez pomocy lekarza. Choć chyba musiałem go sobie trochę nastawić...
|
| Temat: Re: Nicole Czw Paź 16, 2014 9:05 pm | |
| 1 nowa wiadomość od: Hugh Randall
Martwiłbym się, gdybyś powiedziała, że jesteśmy zupełnie inni. Tak czy owak wydaje mi się, że to nie tyle cecha rodzinna, co wszystkich przedstawicieli płci męskiej... Chyba powinienem wrócić do pracy, bo inaczej przysporzę sobie kolejnych ofiar i wydatków! Do zobaczenia, mam nadzieję.
|
| | | Wiek : 24 Zawód : dziennikarka, zastępczyni redaktora naczelnego CV Przy sobie : klucze, dokumenty, telefon, zapalniczka, scyzoryk, portfel Znaki szczególne : ruda i piegowata, nie sposób nie zauważyć. Obrażenia : skłonność do infekcji
| Temat: Re: Nicole Wto Sty 13, 2015 12:11 am | |
| 1 nowa wiadomość od: Rory
Mamy problem, Bertram zaczyna pękać. Czas na plan B?
|
| | | Wiek : 24 Zawód : dziennikarka, zastępczyni redaktora naczelnego CV Przy sobie : klucze, dokumenty, telefon, zapalniczka, scyzoryk, portfel Znaki szczególne : ruda i piegowata, nie sposób nie zauważyć. Obrażenia : skłonność do infekcji
| Temat: Re: Nicole Sro Sty 14, 2015 10:27 pm | |
| 1 nowa wiadomość od: Rory
Koniecznie. Jutro w pracy obgadamy szczegóły. Póki co, nie odpisuję mu.
|
| | |
| Temat: Re: Nicole | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|