Wiek : 30 lat Zawód : Truciciel waszych żyć i popołudniowych planów Przy sobie : Paczka papierosów (bez zapalniczki), portfel, walkman. Znaki szczególne : Blizna na potylicy.
| Temat: Help!! Pon Mar 30, 2015 1:44 pm | |
| Hejo Tworze strone ze zdjęciami mojego ukochanego miasta. Pilnie potrzebuje obrazka profilowego - dodanie zaledwie jednego napisu na gotowe zdjęcie w kwadracie w pasującej kolorystyce (Ew w kolorach miasta - czerwonych, niebieskich, białych i czarnych). Napis o jaki mi chodzi to Bydgostia |
|
Wiek : 30 lat Zawód : Truciciel waszych żyć i popołudniowych planów Przy sobie : Paczka papierosów (bez zapalniczki), portfel, walkman. Znaki szczególne : Blizna na potylicy.
| Temat: Re: Help!! Pon Mar 30, 2015 1:46 pm | |
| |
|
| Temat: Re: Help!! Pon Mar 30, 2015 1:47 pm | |
| na tym mi najbardziej zależy: |
|
Wiek : 27 Zawód : kelner w Violator Przy sobie : scyzoryk wielofunkcyjny, paczka zapałek Znaki szczególne : masa tatuaży na całym ciele
| Temat: Re: Help!! Pon Mar 30, 2015 3:21 pm | |
| grafika to nie do końca moja działka, ale jako Bydgoszczanin nie mogłem sobie odmówić spróbowania klik Mam to otwarte jeszcze w PS'ie, także jakbyś miał jakieś uwagi co do czcionki, koloru albo pozycji, to mogę pozmieniać, nie ma problemu! Chyba, że kompletnie nie o to Ci chodziło, to okej xd |
|
| Temat: Re: Help!! Pon Mar 30, 2015 6:49 pm | |
| Dzieki! Wbijaj na Fb na /bydgostia :) |
|