|
| Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 25 Zawód : szeregowy Przy sobie : zezwolenie na posiadanie broni, broń palna, magazynek z piętnastoma nabojami, telefon komórkowy, tabletki do uzdatniania wody, latarka z wytrzymałą baterią, leki przeciwbólowe
| Temat: No to może ja też xd Nie Kwi 27, 2014 12:55 pm | |
| No to tak. Nazywam się Ewa. Jakoś szczególnie za tym imieniem nie przepadam, może dlatego, że jest takie krótkie i proste. No nie wiem, takie na 'nie'. Obecnie uczęszczam do drugiej klasy liceum, na jakże ciekawym profil mat-fiz. Szczerze mówiąc nigdy nie pociągało mnie coś takiego. Zawsze pragnęłam albo pisać albo malować (może kiedyś pokażę jakieś prace jak będzie okazja.) No ale wyszło inaczej. Od trzech lat latam szybowcem. Za jakiś czas (pewnie dłuższy ale kto wie) planuję zrobienie licencji PPL i śmiganie cessną. Przygotowuję się do kierunku lotnego na Rzeszowskiej politechnice. No jak dobrze pójdzie będę sobie śmigać jakimś fajowym Benkeim czy coś w ten deseń. Śpiewać nie potrafię zupełnie za to kocham muzykę i muzyków...hehe. Jeśli chodzi o muzykę właśnie to tak mniej więcej: The Doors, The Beatles, Dżem, Nirvana, Korn, Amy W.,Pearl Jam, 30 stm, Led Zeppelin, Stare Dobre Małżeństwo, Red Hot Chili Peppers,AC/DC,The Rolling Stones, the pretty reckless, Guns n'Roses,Aerosmith, Green Day, Foo Fighters, Kings Of Leon, MGMT ,Bjork, The Cranberries, Nickelback, Panic! At the Disco, Coldplay, Michael Jackson, Florence + the Machine i wiele innych. Z seriali to glee chociaż teraz to już przez sentyment, GoT ofc, Supernatural chociaż nie nadążam, AHS <3
trochę twarzy jednak
wypada pokazać skoro zdjęcia i tak nieaktualne xD
tosterowe ale w krótkich xD |
| | | Wiek : 26 lat Zawód : #Mathias Przy sobie : kapsułka cyjanku wszyta w kołnierz, rewolwer, miljon ton heroiny i jakieś podróżne ciuszki Znaki szczególne : #Mathias Obrażenia : #Mathias
| Temat: Re: No to może ja też xd Nie Kwi 27, 2014 1:07 pm | |
| Cześć Ewa! Nie będę mówić, że jesteś śliczna, bo to pewno krepuje, a poza tym powie ci to milion innych osób. - Cytat :
- Zawsze pragnęłam albo pisać albo malować (może kiedyś pokażę jakieś prace jak będzie okazja.)
Phi, phi, teraz pokazuj, natychmiast! < 3 Też chcę pisać lub malować, nie myślałaś nad tym bardziej... poważnie? C : A, ZAPOMNIAŁAM CWELKU KARMELKU, JESTĘ KAMA < 3 |
| | | Wiek : 25 Zawód : szeregowy Przy sobie : zezwolenie na posiadanie broni, broń palna, magazynek z piętnastoma nabojami, telefon komórkowy, tabletki do uzdatniania wody, latarka z wytrzymałą baterią, leki przeciwbólowe
| Temat: Re: No to może ja też xd Nie Kwi 27, 2014 1:19 pm | |
| Myślałam, przez pewien czas ale potem mi przeszło. Pisania w sumie porzucać nie muszę nawet jeśli zajmę się czymś innym no a z malowaniem to zbyt wiele niewiadomych by było jak bym chciała coś na poważne. No te są trochę stare, ale jedyne które mam gdzieś w kompie wgrane c: Niestety tylko ołówek bo do farb jakoś ręki nie mam wybitnie. https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/t31.0-8/843092_272249056239338_1757818250_o.jpg https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/t1.0-9/582066_148228215308090_1066209598_n.jpg https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t31.0-8/462571_164681930329385_1824775135_o.jpg |
| | | Wiek : 21 Przy sobie : czarna, skórzana torba, a w niej: fałszywy dowód tożsamości, mapa podziemnych tuneli, wytrych, medalik z kapsułką cyjanku, nóż ceramiczny, zapalniczka, paczka papierosów, leki przeciwbólowe, latarka z wytrzymałą baterią Obrażenia : złamane serce
| Temat: Re: No to może ja też xd Nie Kwi 27, 2014 1:26 pm | |
| Ewa <33 Po pierwsze to witaj na forum, a po drugie - aaa, będziemy studiować na jednej uczelni! <3 Co prawda jak Ty tam trafisz, to ja już będę na ostatnim roku, ale jakbyś potrzebowała przewodnika to wiesz, polecam się. :D I ogólnie jak wybierzesz lotnictwo, to najprawdopodobniej trafisz na rok z moim bratem, świat jest mały. A tak ogólnie to kocham Cię za Kings of Leon, Bjork, THE PRETTY RECKLESS (słuchałaś nowej płyty? <3) i Coldplay, no i za GoT oczywiście, i w ogóle idę już, bo za bardzo słodzę, a kończy mi się insulina. |
| | | Wiek : 25 Zawód : szeregowy Przy sobie : zezwolenie na posiadanie broni, broń palna, magazynek z piętnastoma nabojami, telefon komórkowy, tabletki do uzdatniania wody, latarka z wytrzymałą baterią, leki przeciwbólowe
| Temat: Re: No to może ja też xd Nie Kwi 27, 2014 1:49 pm | |
| Będę pamiętać, bo Rzeszów ogarniam chyba tylko w teorii :)
Oczywiście chociaż Light Me Up chyba nic nie przebije <3 Jakoś mam sentyment do tamtych i na te mi się gorzej przestawić.
|
| | |
| Temat: Re: No to może ja też xd | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|