| Temat: He's heading North Sro Lis 20, 2013 8:26 pm | |
| Otwarty na relacje! Sugestie również mile widziane. (: |
|
Wiek : 24 lata Zawód : Uciekinierka Przy sobie : pistolet, naboje, butelka alkoholu, kapsułka z wyciągiem z łykołaków, telefon komórkowy, laptop, pieniądze upchane po kieszeniach, przetarty plecak, aparat, leki przeciwbólowe Znaki szczególne : nieufne spojrzenie, utyka na lewą nogę Obrażenia : złamane serce, martwica nerwów w lewej nodze (nie wszystkich, prawda?)
| Temat: Re: He's heading North Sro Lis 20, 2013 8:56 pm | |
| OMG THORIN *-* Ten no, przystojny księgowy, kurczaki xd Może chcesz coś z Jackiem? W końcu też z KOLCa jest. Albo z Nicole |
|
| Temat: Re: He's heading North Nie Gru 29, 2013 10:59 pm | |
| Na Nicole nic nie mam na razie, dlatego ją zostawmy. Ale z Jackiem bym coś pokombinowała, co sugerujesz? |
|
Wiek : 24 lata Zawód : Uciekinierka Przy sobie : pistolet, naboje, butelka alkoholu, kapsułka z wyciągiem z łykołaków, telefon komórkowy, laptop, pieniądze upchane po kieszeniach, przetarty plecak, aparat, leki przeciwbólowe Znaki szczególne : nieufne spojrzenie, utyka na lewą nogę Obrażenia : złamane serce, martwica nerwów w lewej nodze (nie wszystkich, prawda?)
| Temat: Re: He's heading North Nie Gru 29, 2013 11:07 pm | |
| Lucas był kobieciarzem, więc w tej kwestii mógłby się dogadać z Jackiem. Może kiedyś poznali się gdzieś, przy jakimś piwie, porozmawiali o płci pięknej..? |
|
Wiek : 33 lata Zawód : Przedsiębiorca spożywczy Obrażenia : Brak
| Temat: Re: He's heading North Sob Sty 04, 2014 6:43 pm | |
| No cześć, panie North ^^ Znajdzie się coś dla mnie? :D |
|
| Temat: Re: He's heading North Pon Sty 13, 2014 4:40 pm | |
| Dla szynecz... Dla takiej ślicznej pani oferta spada nam z nieba! Tylko nie wiem, jaka. ;__; [epicki zapłon w natarciu] |
|
| Temat: Re: He's heading North | |
| |
|