|
| Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 34 Zawód : właściciel VIolatora, sutener Przy sobie : Dowód, faje, zapalniczka, zezwolenie na broń, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, zdobiony sztylet, latarka, scyzoryk, gaz pieprzowy Znaki szczególne : Niewyspana, zmęczona morda, która chce ci wpierdolić
| Temat: Ostatnia Wieczerza Nie Lis 10, 2013 8:00 pm | |
| GDYBY KTOŚ NIE ZAUWAŻYŁ LINKU NA CB, TO WSTAWIAM OBRAZEK WŁAŚNIE TUTAJ. OSTATNIA WIECZERZA, WERSJA VIOLATOR. |
| | | Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| Temat: Re: Ostatnia Wieczerza Nie Lis 10, 2013 8:49 pm | |
| Frans wygląda cudownie jako Zbawiciel. <3
Mam pytanie - czy będą inne wersje? :D |
| | | Wiek : 34 Zawód : właściciel VIolatora, sutener Przy sobie : Dowód, faje, zapalniczka, zezwolenie na broń, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, zdobiony sztylet, latarka, scyzoryk, gaz pieprzowy Znaki szczególne : Niewyspana, zmęczona morda, która chce ci wpierdolić
| Temat: Re: Ostatnia Wieczerza Nie Lis 10, 2013 8:50 pm | |
| Jak znajdę czas i chęci, i odpowiednie zdjęcia. :D |
| | | Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| Temat: Re: Ostatnia Wieczerza Nie Lis 10, 2013 8:51 pm | |
| |
| | | Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
| Temat: Re: Ostatnia Wieczerza Nie Lis 10, 2013 8:57 pm | |
| Hahah, Hietala mnie rozwalił xD I Ashe też, w ogóle kółko adoracji z prawej jest świetne! Czekamy na Apokalipsę! <33
Wypada mi się rozpływać nad Cord? Wypada! Awww *u* |
| | | Wiek : 34 Zawód : właściciel VIolatora, sutener Przy sobie : Dowód, faje, zapalniczka, zezwolenie na broń, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, zdobiony sztylet, latarka, scyzoryk, gaz pieprzowy Znaki szczególne : Niewyspana, zmęczona morda, która chce ci wpierdolić
| Temat: Re: Ostatnia Wieczerza Nie Lis 10, 2013 8:59 pm | |
| Bo to kółko wzajemnej adoracji miało być świetne, stąd tak tak jest. XD |
| | | Wiek : 21 Przy sobie : czarna, skórzana torba, a w niej: fałszywy dowód tożsamości, mapa podziemnych tuneli, wytrych, medalik z kapsułką cyjanku, nóż ceramiczny, zapalniczka, paczka papierosów, leki przeciwbólowe, latarka z wytrzymałą baterią Obrażenia : złamane serce
| Temat: Re: Ostatnia Wieczerza Nie Lis 10, 2013 9:07 pm | |
| No co jak co, ale od razu widać, kto się tam umie bawić, co nie Kaś i Aluś? xD |
| | |
| Temat: Re: Ostatnia Wieczerza | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|