|
| Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 21 lat Zawód : trenuje rekrutów na żołnierzy Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, para kastetów Znaki szczególne : tatuaż (kluczyk) na karku, złoty medalion na szyi, wojskowy chód Obrażenia : częste bóle brzucha
| | | | Wiek : 22 Zawód : Sprzedawczyni, samozwańczy lekarz, zastępca szefa Kolczatki Przy sobie : Dokumenty, paczka papierosów, zapalniczka, broń, telefon komórkowy Znaki szczególne : ukryte pod bransoletkami blizny na nadgarstkach
| Temat: Re: Sonea's one Sro Sie 28, 2013 11:22 am | |
| [wiadomość od: Frans Lyytikäinen] Jest problem, wylądowałam w szpitalu, moja mama nie może o tym wiedzieć. Myśli, że jestem u Jazz przez kilka dni. A piszę do Ciebie, bo to się stało w Kwartale. Błagam, potrzebuję kilku rzeczy z szafy, cokolwiek na przebranie, zapasową torebkę, telefon z drugą kartą (na biurku) i papierosów, bo mi się kończą. Będę miała u Ciebie dług jak stąd na Księżyc. Jestem w pooperacyjnej. Wiesz, że nie lubię prosić. Lo.
Ostatnio zmieniony przez Lophia Breefling dnia Sro Sie 28, 2013 1:48 pm, w całości zmieniany 1 raz |
| | | Wiek : 22 Zawód : Sprzedawczyni, samozwańczy lekarz, zastępca szefa Kolczatki Przy sobie : Dokumenty, paczka papierosów, zapalniczka, broń, telefon komórkowy Znaki szczególne : ukryte pod bransoletkami blizny na nadgarstkach
| Temat: Re: Sonea's one Sob Lis 16, 2013 6:33 pm | |
| [wiadomość od: Lophia Breefling] Dziękuję, dziękuję i jeszcze raz dziękuję za użyczenie mieszkania. Wszystko masz wypucowane. Wszystko u Ciebie w porządku? P.S. Mam spory dług, a nie lubię żyć na kredyt, mogę coś dla Ciebie zrobić?
|
| | | Wiek : 22 Zawód : Sprzedawczyni, samozwańczy lekarz, zastępca szefa Kolczatki Przy sobie : Dokumenty, paczka papierosów, zapalniczka, broń, telefon komórkowy Znaki szczególne : ukryte pod bransoletkami blizny na nadgarstkach
| Temat: Re: Sonea's one Sob Lis 16, 2013 7:35 pm | |
| [wiadomość od: Lophia Breefling] Son, coś nie tak? Nie pytam, ja to wiem. W takim razie... Co jest nie tak?
|
| Temat: Re: Sonea's one Wto Kwi 15, 2014 4:52 pm | |
| Połączenie przychodzące od: numer nieznany Noah Tu Lophia. Nie ma czasu na pytania, słaba bateria, włącz nagrywanie. Jestem na misji, mieliśmy szukać leków, poduszkowiec spadł godzinę drogi od ruin Trzynastki. Na razie cztery grupy z 'Bety' przeżyły, minimum siedem osób. Mamy rannych i mało jedzenia, potrzebujemy pomocy i lekarza. Podejrzewamy zamach. Nie wiemy, co z 'Alfą'. - Tu następuje chwila przerwy, słychać ciche westchnienie i odrobinę zdławiony głos Lophii. - Mamy lokalizatory, może można nas namierzyć. Sprawdź ten numer: 34912304, był przy martwym pilocie. W sumie możemy wypowiedzieć tylko 200 słów, Lophia - 64, oszczędzajmy baterię. C: I prosimy o pomoc. |
| Temat: Re: Sonea's one Sro Kwi 16, 2014 4:26 pm | |
| Połączenie przychodzące od: numer nieznany Połączenie nie zostało przerwane, Lophia miała jeszcze kilka słów do powiedzenia. Naprawdę liczyła na ratunek, była bliska łez, ale w końcu zdołała się opanować, uspokoić. Znów brzmiała jak członek opozycji, ktoś pewny swoich racji, ktoś silny i odpowiedzialny. - Uważaj z rządem. Ktoś może mieć nieszczere zamiary Nie damy rady, ty spróbuj. Byle szybko Liczymy na ciebie. Odwdzięczę się, to tylko pożyczka. Dziękuję. Może namierzą nas po sygnale. |
| Temat: Re: Sonea's one Sro Kwi 16, 2014 5:12 pm | |
| Połączenie przychodzące od: numer nieznany - Do zobaczenia w Kapitolu. Następnie w słuchawce rozległ się sygnał zakończenia połączenia. |
| Temat: Re: Sonea's one Pon Kwi 21, 2014 4:54 pm | |
| Połączenie przychodzące od: numer nieznany - Mamy lek. Nie mogą nas tu zostawić - rozlega się głos w słuchawce, a zaraz potem następuje sygnał końca połączenia. |
| | |
| Temat: Re: Sonea's one | |
| |
| | | |
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|