|
| Telefon komórkowy Richarda | |
| |
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 33 Zawód : Strażnik Przy sobie : w plecaku: półtoralitrowa butelka wody, śpiwór, latarka, noktowizor, porcja żywności; broń, paczka papierosów i zapałki, zestaw pierwszej pomocy, tabletki do uzdatniania wody, telefon Obrażenia : Lewa strona twarzy pokryta szpetną blizną po pożarze dookoła oka ; Nad prawym policzkiem ma ślad po cięciu nożem.
| Temat: Telefon komórkowy Richarda Czw Lut 13, 2014 11:24 pm | |
| First topic message reminder :
Zwykły, drobny telefon bez żadnych bajerów. Jedyne co można pisać wiadomości, dzwonić i pograć w jakąś durnowatą grę. |
| | |
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 28 Zawód : porucznik (oficer) Przy sobie : broń palna, pozwolenie na broń, paczka papierosów, zapalniczka, telefon, leki przeciwbólowe, minilaser do cięcia metalu, legitymacja wojskowa Obrażenia : świeżo wyleczona ze złamania ręka (przy wykręcaniu do tyłu boli),
| Temat: Re: Telefon komórkowy Richarda Sro Lut 26, 2014 4:10 pm | |
| - Laleczka napisał:
- To ja pędzę wbić się w lateks!
po chwili: - Laleczka napisał:
- Żebyś w tej PRACY się potknął i coś złamał! <3
|
| | | Wiek : 28 Zawód : porucznik (oficer) Przy sobie : broń palna, pozwolenie na broń, paczka papierosów, zapalniczka, telefon, leki przeciwbólowe, minilaser do cięcia metalu, legitymacja wojskowa Obrażenia : świeżo wyleczona ze złamania ręka (przy wykręcaniu do tyłu boli),
| Temat: Re: Telefon komórkowy Richarda Sro Lut 26, 2014 4:12 pm | |
| - Laleczka napisał:
- Sama Ci go złamię :*
|
| | | Wiek : 28 Zawód : porucznik (oficer) Przy sobie : broń palna, pozwolenie na broń, paczka papierosów, zapalniczka, telefon, leki przeciwbólowe, minilaser do cięcia metalu, legitymacja wojskowa Obrażenia : świeżo wyleczona ze złamania ręka (przy wykręcaniu do tyłu boli),
| Temat: Re: Telefon komórkowy Richarda Sro Lut 26, 2014 4:17 pm | |
| - Laleczka napisał:
- Richard, jesteś geniuszem!
Na dzień dobry dostaniesz w łeb! Ja zaspokoję swoje potrzeby, nie wysłuchując przy okazji Twojego gadania! |
| Temat: Re: Telefon komórkowy Richarda Sro Lut 26, 2014 4:34 pm | |
| - Laleczka napisał:
- Jakoś sobie poradzę!
No, wiem. Podejrzałam na karcie szpitalnej, wiesz? |
| Temat: Re: Telefon komórkowy Richarda Sro Lut 26, 2014 4:38 pm | |
| ewidentnie te sms podchodzą podchodzą pod +18 xD - Laleczka napisał:
- Jego też podpatrzyłam, jak spałeś. Musiałam się sporo naszukać.
|
| Temat: Re: Telefon komórkowy Richarda Sro Lut 26, 2014 4:48 pm | |
| +18 - Laleczka napisał:
- I uważasz, że sprostasz temu zadaniu?
Dobrze... Czekam! |
| Temat: Re: Telefon komórkowy Richarda Sro Lut 26, 2014 4:51 pm | |
| +18 - Laleczka napisał:
- Masz 20 minut, potem zaczne się ubierać :*
|
| Temat: Re: Telefon komórkowy Richarda Sro Lut 26, 2014 4:58 pm | |
| - Laleczka napisał:
- Widzisz, trzeba było się nie upierać, żeby zapierdalać do roboty :D
|
| | | Wiek : 18 Zawód : awanturnik Przy sobie : nic, wszystko ma Richard :3
| Temat: Re: Telefon komórkowy Richarda Sob Mar 08, 2014 9:00 pm | |
| Po kilkakrotnym kasowaniu zawartości smsa oraz pisania tego samego, na różne sposoby, na nowo: - Blondyneczka napisał:
- Wróć do Mike'a. Albo przynajmniej nie odpychaj go tak zawzięcie. Nie odpychaj mnie.
|
| | | Wiek : 18 Zawód : awanturnik Przy sobie : nic, wszystko ma Richard :3
| Temat: Re: Telefon komórkowy Richarda Sob Mar 08, 2014 9:19 pm | |
| Po usilnych próbach nie wysłania odpowiedzi typu: "och" lub: "poważnie?", po drugim smsie dotarła wiadomość: - Blondyneczka napisał:
- W porządku. Czekam. Choć to trochę przerażające, że nie potrzebujesz znać mojego adresu.
|
| | | Wiek : 31 Zawód : przedstawiciel Dystryktu 7, śledczy w stopniu oficera Przy sobie : paczka papierosów, telefon komórkowy, broń + magazynek (15), Znaki szczególne : kilkudniowy zarost. Obrażenia : częste bóle brzucha
| Temat: Re: Telefon komórkowy Richarda Pią Mar 21, 2014 8:39 pm | |
| 1 nowa wiadomość od: Blaise
Świetnie, przyda mi się odprężenie. Cave?
|
| Temat: Re: Telefon komórkowy Richarda Pią Kwi 25, 2014 7:18 pm | |
| - Laleczka napisał:
- Masz rację. Jestem popierdolona. Ale nie mniej niż ty.
Przyjdź. Proszę. |
| Temat: Re: Telefon komórkowy Richarda Pią Kwi 25, 2014 7:41 pm | |
| - Laleczka napisał:
- Chcę pogadać.
|
| Temat: Re: Telefon komórkowy Richarda Sob Kwi 26, 2014 12:15 pm | |
| Francesca chyba przysnęła, bo dopiero, gdy smsy zaczęły przychodzić co parę sekund to odpisała. - Laleczka napisał:
- Jak to twoja siostra? Jesteś pewien, że to ona?
I jak ja mam Ci pomóc ją ogarnąć? Ja pierdole, Ty to masz pomysły... Okej, przyłaźcie. |
| | |
| Temat: Re: Telefon komórkowy Richarda | |
| |
| | | | Telefon komórkowy Richarda | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|