|
| |
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 21 Zawód : Pisarka, dostająca w honorariach niezłą sumkę
| Temat: Panna Waga Pon Gru 23, 2013 5:42 pm | |
| First topic message reminder :Cześć. Minęło dość sporo czasu od mojego zarejestrowania, a mimo to nie chciało mi się tutaj nic napisać, to się w końcu ogarnęłam i postanowiłam o sobie coś opowiedzieć. Może ktoś kojarzy mnie z kilku wątków, napisałam czego słucham, i udzieliłam się słabo w wolnych rozmowach. No, ale to zawsze coś. Lubię pisać w punktach, gdyż rozpisuję się tylko z konieczności, więc napiszę informacje o mojej osobie w punkcikach. No, a teraz siadajcie, napijcie się herbatki i wysłuchajcie jakże fascynującej opowieści cioci Libry.
- Nazywam się Ola, i nie darzę sympatią tego imienia. Zbyt popularne. Zbyt... zwykłe.
- Jestem ateistką. Moja postać nią jest i ją nią jestem. Troszeeczkę irytują mnie te tło świąteczne, światełka przy avatarze, ale nie ma tego złego.
- Nołlajfuję i hejtuje. Czasem zdarza mi się spamować.
- Słucham rapu, nie lubię wszelkich dajrekszonów, biberszonów i ogólnie takich typu składów.
- Tu są cudowne emotikony *_*
- Lubię czytać książki i pisać powieści. Aha, i gdy piszę odpowiedź, przyzwyczajcie się do tego, że schodzę na zupełnie inny temat, a później wracam do `starego`.
No, na razie tyle, ponieważ nie mam pojęcia co dalej.
Ostatnio zmieniony przez Libra Rosemary Leander dnia Sro Sty 15, 2014 8:26 pm, w całości zmieniany 3 razy |
| | |
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 21 Zawód : Pisarka, dostająca w honorariach niezłą sumkę
| Temat: Re: Panna Waga Sob Sty 18, 2014 10:39 pm | |
| Nie, tego nie ma, większość postaci w książkach nie ma takich potrzeb. Wyobraź sobie: Walka z Cato na Rogu, a tu nagle Kotna ma silną potrzebę. xD
Jak robiłam test na jakieś stronce o Hp, zawsze wychodził mi Slytherin, bo do Ravenclaw'u mnie nie przyjęto. Szkoda ;c Ja jestem zbyt tchórzliwa, i ogólnie mam za mało tych cech, których już zapomniałam, żeby być w Gryffindorze. . . . OMG DRACO JEST TAKI ZAJEBISTY SEKSOWNY ŁADNY SŁODKI OMG OMG JDWSHLDWQDGQWWD JP MASŁO. Ja go lubię, co chyba jest już wiadome, ale nie cierpię Astorii. Pansy też nie lubię - jezu, na pierwszym/drugim/trzecim/czwartym/piątym/szóstym/siódmym roku mnie strasznie irytowała, ale wolę ją od Tori.
No bo ich ojciec jest lekarzem. I ogólnie te wampiry od średniowiecza żyją, a ten zamienił ich w wampiry, gdy byli umierający. A może oni nie chcieli? CAŁA SZKOŁA do niej przyszła. W czasie lekcji. Tak.
A ja trzymałam w ręku PRAWDZIWY łuk podczas wycieczki do Wioski Indiańskiej, te wspomnienia... trafiłam kilka... kilkanaście... kilkadziesiąt centymetrów od środka, ale boże, trzymałam w rękach łuk! Strzelałam z niego!
Za każdym razem, gdy w to gram liczba punktów mi maleje. Po tych 93 miałam 90, później 85, a jak dziś zrobiłam to 80%. Oni to specjalnie robią i mi punkty odejmują, o. |
| | | Wiek : 18 Zawód : Doradca ds. technologii Obrażenia : Brak
| Temat: Re: Panna Waga Sob Sty 18, 2014 10:46 pm | |
| Ahahahah, nie powiem o jakiej potrzebie pomyślałam Mi na Pottermore też wyszedł Slytherin, wszystko zależy od tego jaki mam dzień Ale się czuję pół na pół. A co myślisz o Haflu Waflu? Ale tak szczerze, bo zdarzyło mi się spotkać "Ślizgonów" którzy nic do tego domu nie mają ...masło? Ja do Astorii nic nie mam, poza faktem że jest Astorią A Pansy też nie lubię, ale jakoś zawsze ją shipowałam z Malfoyem. To już ich trzeba by było zapytać ...biedna Meyerowa, biedna. Też chcę! Mi zawsze oscyluje 85-95, durnota, chcę mieć 100 |
| | | Wiek : 21 Zawód : Pisarka, dostająca w honorariach niezłą sumkę
| Temat: Re: Panna Waga Nie Sty 19, 2014 1:03 pm | |
| Gdy to przeczytałam zaczęłam mieć skojarzenia. Mi zawsze wychodzi Slytherin. No, jestem oficjalną Ślizgonką ^^ Aha, i tak ogółem, jaram się też Malfoyami i nie lubię Syriusza. Bo złamał tradycję,a ja nie lubię Gryfonów. Hafel i Wafel? To Goyle i Crabbe, ta banda Malfoy'a, tak? Muszę się upewnić Mogłam też wstawić marmoladę albo dżem, ale masło wydało mi się najodpowiedniejsze. xD Czytałam teorię, że; a. podkochiwała się w Draco b. Chodziła z nim nawet. Ale ja w to nie wierze, młodsza od niego była, i... obstawiam, że jest brzydka, bo jej nie lubię. Pansy ma twarz mopsa. Chciałabyś, żeby Scorpius odziedziczył po niej twarz? D: Musiałam wstawić Od tej pory na łuk zbieram, ale nigdy nie uzbierałam, za drogie. Na Allegro muszę znów poszukać, znalazłam raz z tarczą, kołczanem i strzałami za 60 zł, ale nie kupiłam, bo podejrzanie tanio. xd Odwiedzałam najdalsze zakątki internetów, a nie znalazłam takiego osobnika, co by 100% miał, tego się wygrać nie da, bo nie wygrałyśmy. |
| Temat: Re: Panna Waga Nie Sty 19, 2014 3:54 pm | |
| I bardzo dobrze Najlepszy dom Syriusz jest zajebisty właśnie Z Gryfonów chyba tylko jego, Lily i Hermionę lubię Nie, Hufflepuff Czemu akurat masło? Jak na moje, to dżem byłby bardziej adekwatny, chociaż biorąc pod uwagę konsystencję... Nie, znowu mam skojarzenia Podkochiwać się mogła, ale być z nim raczej nie była. ONA BYŁA MŁODSZA?! To dlaczego ja zawsze miałam wrażenie, że ją widziałam w pierwszej części filmu? Chyba że to była Bulstrode. No szczerze, to nie. Znam to Znam ten ból, też nigdy nie mogę do końca uzbierać Może komuś się kiedyś uda *marzy* |
| | | Wiek : 21 Zawód : Pisarka, dostająca w honorariach niezłą sumkę
| Temat: Re: Panna Waga Pon Sty 20, 2014 4:40 pm | |
| I wychodzę na zboka. A może ja nie chcę, bo pragnę udawać, że jestem tą malutką częścią społeczeństwa, która nie jest ani trochę zboczona i skojarzeń nie ma? Dobra, tak się nie da xD A tak ogólnie, to kolejna fala pytań o Hp. Lubisz Snape'a? Strona Wybrańca czy Mhrocznego Voldzia? Lubisz Cedrika? Ja chyba jako jedyna go nie lubię. I nie płakałam na śmierci Zgredka. Hermy i Lily też nie lubię. *co ze mnie za człowiek* Jako, że prawowita ze mnie Ślizgonka, nie lubię, mugoli w Hogwarcie i nie podobało mi się RonxHermiona. Zdrada krwi, no! ;c Kurde, mogłam się domyślić. Ogólnie to do Hufflepuff''u nic nie mam, jest dla mnie neutralny, ale i tak uważam, że tam trafiają osóbki dość... ciotowate. I Niezdarne, Jak Tonsk. Ale ona jest fajna Masło bardziej mi odpowiadało do `JP` No wiesz - [brzydkie słowo i nie napiszę nawet w internecie bo jestem za bardzo dobrze wychowana] policję masło. Mi bardziej pasuje. Tak. i Dracałę musiał czekać aż skończy Hogwart, a w wieku 25 lat wzięli ślub (Draco był oczywiście dwa lata starszy) i... kiedy pani Malfoy i pan Malfoy bardzo się kochają... To musiałaś widzieć Milicentę. Mili jest grupa i brzydka. (taka jest prawda) ... wtedy ziemia rozstąpiłaby się, a wulkany by wybuchły. Ja to pierwszy raz widzę xd Nie wiem dlaczego, ale moje uzbierane oszczędności brzęczą mi ,,wydaj nas! wydaj nas!" a ja ich słucham ;c Uda się, jak stanę się hackerem, włamię się i naciągnę na sto punktów. |
| Temat: Re: Panna Waga Nie Sty 26, 2014 5:32 pm | |
| Rany, wybacz, że dopiero teraz odpisuję, ale mi całkiem wyleciało z głowy Nie martw się, zboczeni ludzie są najfajniejsi JAK MOŻNA NIE LUBIĆ SEVERUSA, NO PROSZĘ CIĘ! "Always", granie na dwa fronty, eliksiry i cała reszta, asdfghjklkjhgfdsa Raczej Wybrańca, nie potrafię darzyć Voldemorta taką sympatią jaką mam do Malfoya, mimo że w obu przypadkach na ich dalsze życie wpłynęło porypane dzieciństwo. Co nie zmienia faktu, że od pewnego czasu mam alergię na postać Harry'ego, kiedyś go uwielbiałam, a teraz dochodzę do wniosku że jest najgorszym ogniwem w Trio. Żałowałam że umarł, ale nie darzyłam go jakąś wybitną sympatią. JAK MOŻNA NIE PŁAKAĆ NA ŚMIERCI ZGREDKA?! Hermionę i Lily uwielbiam, ale to chyba przez fakt że odzywa się we mnie Krukońska część duszy Bo rzeczywiście ze względu na pochodzenie powinnam je hejcić. Co do Ronmione... szlamy i zdrajcy krwi są siebie warci, więc lepiej żeby byli razem niż psuli lepszą krew. Właśnie, Tonks jest jedyną lubianą przeze mnie Puchonką, bo mimo że niezdarna, to czegoś dokonała. I mimo że metamorfomagia jej w tym pomogła, to jakieś zdolności też musiała posiadać. Reszta Puchonów jest jakaś taka rozlazła i nie wiem czemu kojarzą mi się z Moherami, zwłaszcza po akcji z wężem. Ahahahah, nie wnikam ...może nie zagłębiajmy się w produkcję dzieci, bo to się źle skończy Ale akurat mówiłam o Pansy, myślałam że są z jednego rocznika z Draco D: Bo że Astoria jest młodsza to wiem. TO TAK JAK JA , moje nie wytrzymują nawet tygodnia w portfelu, dlatego muszę jak najmniej wypłacać z konta |
| | |
| Temat: Re: Panna Waga | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|