Wiek : 16 lat Zawód : Poszukiwana uciekinierka... o ile to jest zawód Przy sobie : zeszyt, długopis, telefon, paczka papierosów, nóż ceramiczny, apteczka, latarka z wytrzymałą baterią, zapalniczka Znaki szczególne : Problemy z pamięcią Obrażenia : siniaki po biciu w więzieniu
| |
| Temat: Re: Ewangela Pią Gru 13, 2013 6:11 pm | |
| Masz 1 nową wiadomość od: Will Parker.
Ewan. Myślałem, że już się nie odezwiesz. Ja też chyba pamiętam coraz więcej. Czego konkretnie się dowiedziałaś? |
|
| Temat: Re: Ewangela Czw Gru 19, 2013 3:12 pm | |
Pamiętam Davida i... gdziekolwiek jest, ży- czę mu wszystkiego najlepszego w tym le- pszym świecie. I wiesz, gdyby coś się zmie- niło, jestem pod telefonem. |
|
| Temat: Re: Ewangela Nie Gru 22, 2013 12:52 pm | |
Cokolwiek. Gdybyś potrzebowała pomocy, rozmowy, gdybyś złapała kontakt z Davi- dem, to pamiętaj, że jestem i że czekam na telefon. |
|
Wiek : 20 Zawód : Płatny zabójca, Fałszerz Przy sobie : talizman z napisem: in articulo mortis, scyzoryk wielofunkcyjny, nóż ceramiczny, zestaw mini bomb dymnych, karty do gry, zwiększenie szansy na powodzenie podczas walki wręcz, zwiększenie szansy na skuteczną obronę, celność, (w plecaku) półtoralitrowa butelka wody, śpiwór, latarka, lokalizator, krótkofalówka, zapasy jedzenia, apteczka pierwszej pomocy
| Temat: Re: Ewangela Czw Mar 20, 2014 6:51 pm | |
| Masz nową wiadomość od: Anden Cześć Ew. Ostatnio musiałem wyjaśnić sobie pewne rzeczy. Nie chcę, abyś myślała, że nic dla mnie nie znaczysz, ale mam pewne plany na przyszłość. Jeśli wszystko pójdzie po mojej myśli, być może nasze pierwsze spotkanie będzie zarazem tym ostatnim. Chciałbym się z tobą pożegnać, dobrze wiesz, że z dnia na dzień w KOLCu sytuacja staje się coraz gorsza, poza tym koleżanko chyba masz moją kurtkę ;) |
|